Τι ισχύει με την ονοματολογία στον ΠΑΟΚ

Επειδή πάρα πολλά ονόματα παικτών γράφηκαν το τελευταίο εικοσαήμερο για τον ΠΑΟΚ, καλό είναι σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και να αναφέρουμε τι πραγματικά ισχύει για αρκετούς από τους παίκτες. Καταρχήν, υπάρχουν περιπτώσεις για τους οποίους ρώτησαν, υπάρχουν άλλοι που προτάθηκαν και αξιολογούνται, υπάρχουν κι άλλοι που δεν απασχόλησαν ποτέ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Για τον Ομπράνιακ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποδεδειγμένα ρώτησαν για τον παίκτη καθώς απευθύνθηκαν σε στέλεχος του ΠΑΟΚ για να μάθουν πληροφορίες. Το θέμα δεν φαίνεται να προχωρά.

Ακόμη είχε προταθεί ο Κοσταρικανός διεθνής Μπόρχες στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, οδεύει προς την Λα Κορούνια.

Για τον Ιμπάνιεθ της Ντιναμό δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ παρά τα όσα γράφηκαν πρόσφατα σε Πολωνικά μέσα.

Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ τονίζει πως προτάθηκε ο Καρντόσο . Σύμφωνα με πληροφορίες  εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως ο Ρούντι Καρντόσο που αγωνίζεται στην Μπολιβάρ έχει προταθεί από ξένο ατζέντη. Δεν έχει προχωρήσει όμως η περίπτωσή του.

Παρά τα δημοσιεύματα, ο Γιουσούφ του Εργοτέλη δεν έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Κατηγορηματική είναι και η διάψευση για επικείμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αργεντινού Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φήμες κυκλοφόρησαν μετά τον αγώνα των δύο ομάδων οταν ο ΠΑΟΚ έχασε απο τον ΠΑΣ στους “Ζωσιμάδες”.

Ακόμη πρέπει να αναφέρουμε πως από συγκεκριμένο μάνατζερ προτάθηκε ο γκολκίπερ Γιώργος Αθανασιάδης του Πανθρακικού. Όμως η περίπτωσή του έμεινε στην κατάθεση πρότασης.

Υπάρχουν ασφαλώς κι άλλα ονόματα που έχουν γραφεί σε μέσα ενημέρωσης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το πιο πρόσφατο, είναι αυτό του Εμανουέλ Κονέ που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό. Γράφηκε πως ο ΠΑΟΚ τον θέλει. Αρνητικά απαντούν σε αυτό το θέμα οι επιτελείς της ομάδας.

Σχετικά άρθρα