Αρχική / More / Αθλητικά / Ουσέρο – Κλίχ και άγνοια για Τετέ
Ουσέρο - Κλίχ  και άγνοια για Τετέ thumbnail

Ουσέρο – Κλίχ και άγνοια για Τετέ

Χρονιάρες ημέρες διανύουμε και μπορεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ να απολαμβάνουν την ηρεμία τους για να γεμίσουν τις "μπαταρίες" τους όμως είναι λογικό να κυριαρχεί η ονοματολογία. Βεβαίως σε αρκετές από τις περιπτώσεις παικτών που δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματά τους, η αλήθεια είναι πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, το πιο πρόσφατο που αφορά τον Τετέ του Πλατανιά, είναι ένα σενάριο που δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει παίκτες οι οποίοι ηλικιακά είναι από 24 έως και 27 ετών, όμως εξετάζει περιπτώσεις όπου οι παίκτες θα μπορέσουν να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Δεν προτίθεται με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ να δώσει χρήματα – μπόνους σε ομάδες για να αποκτήσει παίκτες. Σε αυτή την κατηγορία των παικτών που έχουν ομάδες, ανήκουν οι Ουσέρο και Κλίχ.

Η διαφορά των δύο ονομάτων που αναφέραμε, από τον Τετέ, είναι πως τόσο για τον Ουσέρο όσο και για τον Κλίχ, υπάρχει επιβεβαίωση από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Επιβεβαίωση που αναφέρει πως οι δύο παίκτες έχουν προταθεί, αξιολογούνται και είναι ανοιχτή η κάθε περίπτωση. Επεσήμαναν όμως οι επιτελείς του Δικεφάλου πως υπάρχουν κι άλλοι, που προηγούνται στις λίστες. Σε κάθε περίπτωση, τα ονόματα των Ουσέρο και Κλίχ "παίζουν" για τον ΠΑΟΚ, υπό προϋποθέσεις, ενώ για τον Τετέ, μάλλον υπάρχει άγνοια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X