Επιλογές από Αγγλία

Χρόνια πολλά σε όλους, ελπίζουμε να περάσατε όμορφα παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων. Δυστυχώς περνάνε γρήγορα οι μέρες και δεν τις καταλαβαίνουμε. Επιστρέφουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας για το τριήμερο, αφού οι Αγγλοι (πρωτίστως) τηρούν τις παραδόσεις τους και παίζουν μπάλα ακόμη και το Σαββατοκύριακο που σε όλες τις χώρες του κόσμου (πλην των μουσουλμανικών) υπάρχει… ποδοσφαιρική αργία. Οσοι διαβάζετε τη στήλη γνωρίζετε ότι η εξειδίκευσή μας είναι στο ισπανικό και λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Οπως, όμως, αυτές τις ημέρες παίζουμε χαρτιά για το καλό του χρόνου, έτσι θα ρίξουμε και ένα δελτίο με αγγλικά παιχνίδια.

127    ΜΠΕΡΝΛΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    1,80 (Bet365)
Η Μπέρνλι αν και είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων παλεύει στα ίσια όλα της τα ματς και προσπαθεί όσο μπορεί να μην τεθεί από νωρίς εκτός του στόχου της (παραμονή στην κατηγορία). Με τρεις νίκες βέβαια μέχρι τώρα, δύσκολα δεν θα υποβιβαστεί. Μετράει ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημά της είναι η δυστοκία στο γκολ, έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ με 12 τέρματα σε 17 αγώνες. Η Λίβερπουλ ψάχνει απεγνωσμένα μία ευκαιρία για να… στρίψει ώστε να μην μείνει ακόμη πιο πίσω στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι, ότι με τις τρεις νίκες στα τελευταία δώδεκα ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Από την άλλη, ήταν πολύ καλή τόσο με τη Γιουνάιτεντ (παρότι έχασε 3-0), όσο και με την Αρσεναλ (2-2, άξιζε τη νίκη). Μπορεί να κερδίσει την αδύναμη Μπέρνλι.

134    ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΦΟΥΛΑΜ    OVER    1,60 (Bet365)
Αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μπόρνμουθ και τη 13η Φούλαμ η οποία παρουσιάζει συνεχή βελτίωση το τελευταίο δίμηνο και, αργά αλλά σταθερά, ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο «άσος» στην απόδοση που βγήκε, δεν έχει αξία. Πηγαίνουμε στο over το οποίο έφερε επτά φορές σε έντεκα παιχνίδια εντός έδρας και έξι συνεχόμενες ανεξαρτήτως έδρας. Στα δύο από τα τρία τελευταία μάλιστα παρουσιάστηκε το «7+»! Οσον αφορά στη φιλοξενούμενη, μετράει εννέα σε έντεκα αγώνες εκτός Λονδίνου και δέκα στα τελευταία έντεκα ανεξαρτήτως έδρας! Τα επτά ήταν και goal (της Μπόρνμουθ και τα έξι τελευταία ήταν goal). Οπότε μπορεί να παιχτεί και αυτό ως δευτερεύουσα επιλογή.

Σχετικά άρθρα