Στάνκοβιτς: «Δεν συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό»

Τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και η Μπέτις. Όμως ο 27χρονος Σέρβος στόπερ της Παρτιζάν, Βόισλαβ Στάνκοβιτς, έκανε λόγο για… μη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στάνκοβιτς μίλησε για διαφορά στον οικονομικό τομέα χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να επέλθει τελικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.  

«Υπήρξε μία επαφή με την Μπέτις, μίλησαν με εμένα και τον μάνατζέρ μου και συνεχίζουν να το κάνουν. Τους έχουμε ενημερώσει για τις προθέσεις μας και περιμένουμε μία απάνηση. Νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο Στάνκοβιτς για το ενδιαφέρον του ισπανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Η Μπέτις είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Primera Division την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι σε υψηλό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι έχω τις ικανότητες να τα καταφέρω».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Η ελληνική ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από τα παιχνίδια που με είδε το φθινόπωρο, αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει στο οικονομικό. Δεν έχω να επιλέξω ανάμεσα στην Ισπανία ή την Ελλάδα, αλλά στην καλύτερη λύση για την καριέρα μου. Είμαι 27 ετών, όχι αρκετά νέος, και πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου».

Σχετικά άρθρα