Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Σελήνη στους Ιχθείς;
Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Σελήνη στους Ιχθείς; thumbnail

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Σελήνη στους Ιχθείς;

Το συναίσθημα αναλαμβάνει τα ηνία το τριήμερο που ακολουθεί. Έρχεται να γλυκάνει, να ζεστάνει και να ομορφύνει τις ψυχές, το κλίμα και τις διαθέσεις, δημιουργώντας μια αρμονική ροή στην καθημερινότητά, αλλά και στις σχέσεις. Το τριήμερο αυτό ''δονείται'' κάτω από την ενέργεια της αρμονικής όψης του εξαγώνου μεταξύ του Ηλίου και του Ποσειδώνα. Μία όψη που θα ενισχύσει την συναισθηματική ανταλλαγή και θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε. Μπορούμε τώρα να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας πιο ουσιαστικό και πιο αληθινό!

 

Βεβαίως, οι ημέρες αυτές είναι τελείως ακατάλληλες για θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Συναλλαγές, συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου και κάθε λογής ανοίγματα, όλα καθοδηγούνται από το συναίσθημα, γι’ αυτό το κλίμα δεν προσφέρεται για την μεθόδευση τέτοιου είδους ζητημάτων…

Σελήνη στους Ιχθείς, σε τετράγωνο με Κρόνο


Στην ενίσχυση του συναισθηματικού κλίματος συντελεί και η θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Βέβαια, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 6:33 το πρωί, δημιουργεί μια έντονη αίσθηση μοναξιάς, που μπορεί να μας απομονώσει από το περιβάλλον μας. Κυριαρχεί μία πιο δύσκολη διάθεση στις ώρες που ακολουθούν και μια τάση να κλειστούμε περισσότερο στον εαυτό μας.

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο και σύνοδο με Ποσειδώνα


Στη συνέχεια όμως, οι όψεις που ακολουθούν έχουν ιδιαίτερα ευχάριστο χρώμα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στη 1:46 μμ., αλλά και ησύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 2:50 μμ , δημιουργούν ιδιαίτερα καλή διάθεση στην ατμόσφαιρα, ενισχύουν τις σχέσεις, αλλά προκαλούν μια έντονα ερωτική διάθεση, που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, όλο το τριήμερο που θα διανύσουμε.

 

Αλλά και την ημέρα του Σαββάτου το κλίμα εξακολουθεί να κινείται στις ίδιες διαθέσεις. Αλλά και η Κυριακή χρωματίζεται από την ευχαρίστηση της ανταλλαγής και του μοιράσματος όμορφων ερωτικών στιγμών…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου


ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετεωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι ημέρες προσφέρονται για να επικοινωνήσετε με τα πρόσωπα που θέλετε και να ανταλλάξετε ζεστά και εγκάρδια συναισθήματα, αξιοποιώντας πολύ όμορφα την ενέργεια που σας χαρίζουν οι πλανητικοί σχηματισμοί!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X