Μακ: «Με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Ρόμπερτ Μακ . Ο Σλοβάκος άσος δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχει.

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε σε σλοβακικό μέσο ενημέρωσης, για την πορεία του ΠΑΟΚ, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του, τη θεραπεία που ακολουθεί, αλλά και την προοπτική που υπάρχει για τον «Δικέφαλο» προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Μακ παρά τον τραυματισμό του έχει ανοδική πορεία, ενώ ο Σλοβάκος υποστήριξε: «Το δεύτερο μισό του 2014 ήταν το καλύτερο της καριέρας μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι στον ΠΑΟΚ παίζω τακτικά και πετυχαίνω γκολ. Στην εθνική ομάδα ζω μια φαντασίωση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι στην Ουκρανία που κερδίσαμε με το γκολ που πέτυχα».

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» σχολίασε και τα προβλήματα που είχε με το πόδι του: «Λυπάμαι για τον τραυματισμό μου, αλλά, πλέον, νιώθω μια χαρά. Συμμετείχα στις τελευταίες προπονήσεις, πάντα σε συμφωνία με τον προπονητή, ενώ έχω βρει κι έναν πολύ καλό φυσιοθεραπευτή. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι έτοιμος για να παίξω».

– Ποια είναι η ευχή σου για τη νέα χρονιά;

 «Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία! Πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο». Ο Μακ έλειψε από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια και ο Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του περιμένουν τη γρήγορη επιστροφή του και την ενσωμάτωσή του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σχετικά άρθρα