Βετούλας: «Δίκαιη νίκη»

Ο Απόλλωνας Πάτρας πήρε τη νίκη στην παράταση κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 77-72 και έτσι κράτησε το αήττητο στην έδρα του. Ο προπονητής του Απόλλωνα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του κέρδισε δίκαια.

Ο Νίκος Βετούλας είπε: «Θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια. Βγήκαν αληθινά αυτά που λέμε όλη την εβδομάδα ότι ήταν τελικός για μας. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Κόροιβος θα έρθει καλά προετοιμασμένος και θα χτυπήσει εκεί που πρέπει το παιχνίδι. Στα 36 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, κάναμε λάθη που κάναμε στον αιφνιδιασμό από την μεγάλη διάθεση να τελειώσουμε το παιχνίδι, χάσαμε σουτ και δώσαμε την ευκαιρία στον Κόροιβο με μεγάλα σουτ να φέρει το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί και πέρα να έχει την ψυχολογία και να πάρει ένα αβαντάζ έξι πόντων. Εκεί μίλησε η προσωπικότητα των παικτών, σίγουρα, ο κόσμος μας βοήθησε στην ανατροπή».

Αναφερόμενος στην σημασία της επιτυχίας της ομάδας του είπε: «Για μένα αυτή η νίκη ήταν η σπουδαιότερη νίκη που έχουμε πάρει, διότι είναι μια ομάδα του προπονητή, ήξερε τι θα κάνει, ήξερε να χτυπήσει τις αδυναμίες μας και το πιο βασικό είναι πως στις στιγμές αδράνειας, μας τιμώρησε» και κατέληξε λέγοντας για το επεισόδιο στο τέλος: «θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρη, εύχομαι στον Κόροιβο καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο της παραμονής και σίγουρα ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι γειτονικές και έχουν καλές σχέσεις δεν πρέπει να γίνονται αυτά, αλλά σίγουρα, η ένταση των παικτών και η διάθεση για νίκη ήταν πολύ μεγάλη».

Σχετικά άρθρα