Άγγελος: «Πάμε δυνατά»

Το Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα για την απαραίτητη ξεκούραση έπειτα από τους συνεχόμενους αγώνες που έκλεισαν το πρώτο μισό της σεζόν τελείωσε και πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τον δεύτερο γύρο. Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές στην Τούμπα για την επανέναρξη των προπονήσεων εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. 

Από το γήπεδο απουσίαζαν οι Ράζβαν Ρατς, Μιγκέλ Βίτορ, Γιάννης Σκόνδρας, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει σχετική άδεια από τον προπονητή. Οι υπόλοιποι έδωσαν κανονικά το παρών στην προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο οι Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς έτρεξαν με την ομάδα και τις προσεχείς μέρες θα ξεκινήσουν πρόγραμμα επανένταξης με μπάλα. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως και ο Παναγιώτης Γλύκος που στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο έξω λοξό κοιλιακό δεξιά.  Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης .

Ο Αγγελος Αναστασιάδης σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, αφού παραδέχθηκε την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει έως τώρα, τους παρότρυνε να διατηρήσουν στο παιχνίδι τους τα στοιχεία που έχουν μέχρι σήμερα, δηλαδή, ομαδικότητα, πάθος και διάθεση.

“Πήραμε όλοι μερικές ανάσες και ξέρω ότι ήταν πολύ σημαντική η ξεκούραση για όλους σας γιατί έχετε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Με πολύ μεγάλο κόπο καταφέραμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε πάνω σ’ αυτόν τον δρόμο”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ό,τι έχουμε χτίσει μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τα ίδια στοιχεία που είχαμε από την αρχή της περιόδου. Ομαδικότητα, πάθος και διάθεση να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Πάμε δυνατά”.

Σχετικά άρθρα