Με την επικίνδυνη Κηφισιά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Δευτέρα στις 19:00 στο PAOK Sports Arena την Κηφισιά για τον αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, η οποία είναι και η τελευταία εντός για το έτος 2014 . Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ ευθείας από το Novasports  3 (Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).
Ο Δικέφαλος συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό έχοντας 23 βαθμού ενώ η Κηφισιά είναι στην 4η με 18 βαθμούς.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν και ο τεχνικός της ομάδας έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.
Για τον αγώνα με την Κηφισιά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε : «Η Κηφισιά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν που έφθασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και ήταν στην πρώτη τετράδα. Παραδοσιακά κάνει μεγάλες ζημιές και για αυτό περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για να μπορέσουμε να την νικήσουμε θα πρέπει να φθάσουμε σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να κλείσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο 2014».  
Ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους φιλάθλους του να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα ΠΑΟΚ -Κηφισιά   που θα γίνει τη Δευτέρα   29/12 και ώρα 19:00 στο «PAOK Sports Arena», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE.
Φίλε του ΠΑΟΚ,  μετά και το πέρας της 9ης  αγωνιστικής η ομάδα μας σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετρώντας  9 νίκες σε 10 αγώνες.
Σε περιμένουμε τη Δευτέρα  στο «PAOK Sports Arena» για να αποχαιρετήσουμε  όλοι μαζί με νίκη το 20-14 βάζοντας τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο ξεκίνημα το 2015. » 
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 19.00 (Novaposports-3): ΠΑΟΚ – Α.Ο.ΚηφισιάςΔιαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Μαυριδης. Γραμματεία: Παναγιωτίδου

Σχετικά άρθρα