«Ενθουσιασμένος που συνεχίζω στην ΑΕΚ»

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ», τόνισε ο Καρλ Ίνγκλις, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου για την οριστικοποίηση της παραμονής του στην Ένωση έως το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 33χρόνος Καναδός περιφερειακός χαρακτήρισε, επίσης, πολύ σημαντική την μεταγραφή του Ποπς Μενσά Μπονσού.

Ο Ίνγκλις σχολιάζοντας την νίκη επί του Ρεθύμνου είπε: «Θεωρώ ότι ήταν το πιο σημαντικό ματς για εμάς. Παίξανε δύο πολύ καλές ομάδες . Έπρεπε να παλέψουμε. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την παραμονή του στην ΑΕΚ έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και επισήμανε: «Είχα την δυνατότητα να φύγω μέσω ενός μπάι άουτ προβλεπόταν στο συμβόλαιό μου. Πήγα στον Καναδά να χαλαρώσω με την οικογένεια μου. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ αγχωτικές. Ευτυχώς μπόρεσα να έρθω. Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Προφανώς η προσθήκη του Ποπς είναι πολύ σημαντική. Νιώθω την ΑΕΚ σαν το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος από τον κύριο Αγγελόπουλο, από τον κόσμο. Ήταν καλή νίκη για εμάς».

Σε ερώτηση αν η συμφωνία του με την ΑΕΚ έχει ισχύ και για μετά το καλοκαίρι, ο 33χρόνος Καναδός περιφερειακός απάντησε: «Μέχρι το καλοκαίρι είναι το συμβόλαιο, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε μέχρι τότε τι θα γίνει για την νέα σεζόν. Θα συζητήσουμε για περαιτέρω συνεργασία. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Αυτό είναι που κρατάω. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και θέλω να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα