Red alert!

Παίρνουν ξανά ζωή από σήμερα οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη καθώς οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά την εβδομαδιαία άδεια και αρχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πλατανιά την προσεχή Κυριακή αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί. 
 
Ο Μίτσελ περιμένει να δει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση, ενώ αναμένονται και κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, όπως φυσικά και οι μεταγραφικές προσθήκες. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε από το Λονδίνο και θα έχει επαφές με τους στενούς συνεργάτες του ώστε να δοθούν οι τελικές κατευθύνσεις για τις κινήσεις που θα γίνουν. 
 
Πρώτο θέμα προς οριστικό κλείσιμο είναι αυτό του στόπερ με τον Ρικάρντο Κόστα να είναι σε πρώτο πλάνο και να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την άφιξή του στην Αθήνα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 
 
Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο στόχο για την μεσοεπιθετική του ενίσχυση τον Τόμας Ροσίτσκι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για θέμα ωρών ώστε να αποφασίσει ο διεθνής Τσέχος ότι αφήνει την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για να παίξει στον πρωταθλητή Ελλάδας. Στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον όχι όμως και ότι είναι τόσο προχωρημένο, με προτάσεις και ποσά όπως αναφέρθηκε στον Τύπο της Τσεχίας. 
 
Για τα άκρα υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά θα έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει με τους Αφελάι και Ντουρμάζ που δεν αποκλείεται να αποτελέσουν παρελθόν. Για τον Ολλανδό ενδιαφέρεται η Ίντερ και για τον Σουηδό η Κασίμπασα. 
 
Ενώ για τη θέση του αμυντικού χαφ εξακολουθεί να παίζει δυνατά το όνομα του Γάλλου Ντιγκάρ που φεύγει από τη Νις. 
 
Από πλευράς τραυματιών, ο Τάσος Αυλωνίτης αναμένεται να μπιε κανονικά στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος για τον Πλατανιά, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς συνεχίζει τη θεραπεία στο Βέλγιο και προς το τέλος του μήνα υπολογίζεται να είναι έτοιμος, ενώ ο Μποτία θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα αργότερα ώστε να είναι έτοιμος τον Φλεβάρη. 

Σχετικά άρθρα