Πρόσφεραν χαμόγελα οι Πράσινοι

Χαρά και χαμόγελα πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε δεκάδες παιδιά από τα «Παιδικά Χωριά SOS» που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί. Περισσότερα από 70 παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα αλλά και δώρα από τους Πράσινους.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που φιλοξένησε στο Κορωπί την Δευτέρα αντιπροσωπεία από τα «Παιδικά Χωριά SOS». Πάνω από 70 παιδιά, είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ πήραν και αυτόγραφα, αλλά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο Κορωπί αντιπροσωπείες παιδιών από το ιδρύματα «Παιδικά Χωριά SOS», «Χαμόγελο του Παιδιού», «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» και «Κέντρο Βρεφών Μητέρα».

Περισσότερα από 70 παιδιά παρακολούθησαν από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα. Επίσης, τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα από τον «Πανάθα» ο οποίος βρέθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Τα «Παιδικά Χωριά SOS» εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Πρωτόπαπας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Κοινωνική Λειτουργός Μαρία Κονταξή, το «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» η Πρόεδρος Έφη Προκοπάκη, και το «Κέντρο Βρεφών Μητέρα» η Πρόεδρος Ευαγγελία Βελέντζα και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Δεληγιάννης.

Οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων παρέλαβαν από τον αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη, φορητά γκολπόστ από την εταιρία Johnson, δωροεπιταγές από την εταιρία Adidas και δωροεπιταγές από την εταιρία METRO, δυο laptop από την εταιρία COSMOTE και ηλεκτρικές συσκευές από την εταιρία Expert, αντίστοιχα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς Πάμε Στοίχημα, Adidas, COSMOTE, OTE, Matrix, My market, Expert και Dionysos, καθώς και τον ΟΠΑΠ για την κάλυψη της εκδήλωσης».

Σχετικά άρθρα