Αρχική / More / Celebrity news / Εορταστική ραστώνη ή συμπτώματα διάλυσης στον ΔΟΛ;
Εορταστική ραστώνη ή συμπτώματα διάλυσης στον ΔΟΛ; thumbnail

Εορταστική ραστώνη ή συμπτώματα διάλυσης στον ΔΟΛ;

Έχουν περάσει 8 ώρες από την προκήρυξη των εκλογών την ώρα που κάνουμε αυτή την ανάρτηση και στο site του Βήματος φιγουράρει σε περίοπτη θέση το άρθρο του Αντώνη Καρακούση. Λογικό θα έλεγε κάποιος πιστεύοντας ότι ο διευθυντής του Βήματος σχολιάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την προκήρυξη των εκλογών. Όμως πρόκειται για το άρθρο που έγραψε ο Αντώνης Καρακούσης την… Παρασκευή και αναλύει την κατάσταση ως είχε τότε. Και καλά θα πει κάποιος ο διευθυντής του Βήματος δεν ήθελε ή δεν προλάβαινε να γράψει νέο άρθρο στο site της εφημερίδας, όμως δεν υπήρχε κανείς σε ολόκληρο τον ΔΟΛ να επισημάνει την προφανή αστοχία και να κατέβει το άρθρο ώστε να μην φαίνεται ότι το ΒΗΜΑ και ο διευθυντής του ασχολούνται ακόμη με το τι θα γίνει στην 3η ψηφοφορία; Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι λίγο πιο κάτω από το άρθρο της περασμένης Παρασκευής του Α.Καρακούση αναρτήθηκε άρθρο του Γιώργου Μαλούχου που γράφτηκε αμέσως μετά την 3η ψηφοφορία και την προκήρυξη των εκλογών.


Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η εορταστική ραστώνη σχετίζεται με τέτοιες δυσλειτουργίες. Άλλοι όμως συνδέουν τόσο αυτό, καθώς και άλλα ανάλογα φαινόμενα στον ΔΟΛ, με την κυκλοφοριακή καθίζηση του Βήματος και των ΝΕΩΝ σε συνδυασμό με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για επικείμενες αλλαγές παντός είδους στον Οργανισμό, οι οποίες οδηγούν σε απορύθμιση του υπάρχοντος μηχανισμού.


 


Enimerosi24.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X