Μακαρονόπιτα ανοιχτή

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />Μισό κιλό μακαρόνια μισοβρασμένα<br />Μισό πακέτο φύλλα κρούστας<br />Μισό λίτρο γάλα<br />4 αυγά<br />250 γραμμάρια φέτα τριμμένη<br />100 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο<br />Βούτυρο πρόβειο λιωμένο<br />Αλατοπίπερο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια ίσα – ίσα να μαλακώσουν λίγο. Στρώνουμε 4 φύλλα σε ταψί βουτυρώνοντας τα ένα – ένα. Απλώνουμε τα μακαρόνια και αναμειγνύουμε με τη φέτα. Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αυγά και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα.</p>
<p><br />Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά της ώρας στους 180 βαθμούς.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα