Φτιάχνουμε νόστιμη Παντζαροσαλάτα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα<br />2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό<br />1 πρέζα αλάτι<br />4 παντζάρια βρασμένα<br />4 καρότα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε κατσαρόλα βράζουμε τους βολβούς από τα παντζάρια για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στο τρίφτη παίρνουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στην χοντρή επιφάνεια. Όταν είναι έτοιμα τα παντζάρια μας , τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τρίβουμε και αυτά.<br /><br />Τα βάζουμε σε ένα μπολ ίση ποσότητα από τριμμένα παντζάρια και τα καρότα και αλατίζουμε.<br />Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε ίσες ποσότητες μαγιονέζα με γιαούρτι.<br /><br />Ενώνουμε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας απαλά.<br />Φυλάσσουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα