Χαρά στα παιδιά του Πειραιά ο Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεών της η ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε ακόμη μία πρωτοβουλία, αυτή τη φορά για τα παιδιά του Δήμου Πειραιά. 
 
Όπως ενημερώνει η πειραϊκή εταιρεία:
 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος της, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν αποδείξει επανειλημμένα, όχι μόνο αυτές τις εορταστικές μέρες αλλά όλο τον χρόνο, ότι είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και δη στα μικρά παιδιά!
 
Έτσι, εκτός των όλων των ενεργειών που έχουν γίνει, τις τελευταίες τρεις μέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα του Δήμου Πειραιά και μοίρασε χιλιάδες σκούφους σε όλα τα παιδάκια που έπαιζαν και γιόρταζαν, γεμίζοντας με χαμόγελα όλες τις γειτονιές της πόλης!
 
Άγιος Βασίλης βρέθηκε στην Παλαιά Κοκκινιά, στα Μανιάτικα, στα Καμίνια και στο Πασαλιμάνι και έδωσε σε όλα τα παιδιά σκούφους, τα οποία τα φόρεσαν με μεγάλη χαρά και συνέχισαν να παίζουν στα φουσκωτά, το τραμπολίνο, το καρουζέλ, το παγοδρόμιο και όλα όσα έχουν στηθεί στον Πειραιά, τα οποία έγιναν εξίσου με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Η ανταπόκριση από τα παιδιά και τον κόσμο ήταν τεράστια, με άπαντες να παίρνουν τους σκούφους τους από τον Άγιο Βασίλη».

Σχετικά άρθρα