Οβερ Γουέστ Χαμ και Χαλ

108. ΓΟΥΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ ΟΒΕΡ 1.75

Είχε δύσκολο έργο η Γουέστ Χαμ κόντρα σε Τσέλσι και Αρσεναλ όπου δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό. Πάντως ήταν ανταγωνιστική ειδικά στο πιό πρόσφατο ματς με τους “κανονιέρηδες” όπου έχασε με 2-1. Εντός έδρας είναι πολύ καλή με κλαμπ που είναι χαμηλότερα από αυτήν στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στις νίκες. Επειδή όμως οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να σταματήσουν το δικό τους αρνητικό σερί που έφτασε τις τρείς ήττες το ματς θέλει προσοχή σχετικά με την επιλογή του σημείου. Προτιμότερο είναι το υψηλό σκορ καθώς η Μπρόμγουιτς θα παίξει επιθετικά όπως άλλωστε το συνηθίζει όταν φιλοξενείται από την Γουέστ Χαμ. Τα τρία τελευταία μεταξύ τους στο Λονδίνο όχι μόνο έληξαν όβερ αλλά είχαν και σύνολο τερμάτων 4-6! 

114. ΧΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ  ΟΒΕΡ 1.85

Αλλοπρόσαλλη η γηπεδούχος τη μία αγωνιστική νικά 3-1 τη Σάντερλαντ εκτός έδρας και λίγες ημέρες αργότερα χάνει εντός από την ουραγό Λέστερ με 1-0. Η αλήθεια είναι πως ο Στιβ Μπρους έχει να αντιμετωπίσει και τις ουκ ολίγες απουσίες σε κέντρο και άμυνα. Εντός έχεις κάκιστες επιδόσεις με μία μόνο νίκη σε εννέα αναμετρήσεις. Αντίστοιχη εικόνα από πλευράς απουσιών και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έφτασαν τις τρείς διαδοχικές ήττες και απομακρύνονται από τις θέσεις της Ευρώπης. Το βέβαιο είναι ότι η Εβερτον θα παίξει φουλ επίθεση καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών κάτι που θα την αφήσει εκτεθειμένη πίσω όπου φέτος έχει σοβαρό πρόβλημα. Αξίζει το καλοπηρωμένο όβερ.

129. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 2 1.65

Το ματς είναι ντέρμπι αλλά η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι εμφανής. Ειδικά οι γηπεδούχοι δεν έχουν να καυχιούνται για τις επιδόσεις τους στην τρέχουσα περίοδο κόντρα στις ομάδες που κατοικούν στα ψηλά στρώματα της κατάταξης. Το μόνο θετικό αποτέλεσμα ήρθε στο πρόσφατο 0-0 που παραχώρησε κόντρα στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ . Επιπρόσθετα έχει καλή παράδοση κόντρα στην σημερινή αντιπαλό της η οποία έρχεται από ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Σαουθάμπτον . Το 1-1 πάντως δεν ενόχλησε τον Μουρίνιο καθώς η γκέλα της Σίτι με την Μπέρνλι κράτησε τη μεταξύ τους διαφορά στους τρείς βαθμούς.Είναι καλύτερη ομάδα η Τσέλσι και θα βρεί τρόπο να πάρει το τρίποντο. Εναλλακτικά καλή περίπτωση δείχνει το 2-3 γκολ

Σχετικά άρθρα