Γιαννιώτης: «Περίμενα κάτι καλύτερο»

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης η μαγική τριπλέτα της θάλασσας, ο κορυφαίος όλων των εποχών Σπύρος Γιαννιώτης, ο διάδοχός του Αντώνης Φωκαϊδης και η σπουδαία Κέλλυ Αραούζου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο . Μιλώντας στην εφημέριδα «Αγορά» του περασμένου Σαββάτου μίλησαν για την χρονιά που πέρασε.

Σπύρος Γιαννιώτης: «Σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο από την παρουσία μου στο Βερολίνο. Με ταλαιπωρούσε το πρόβλημα στο χέρι μου αρκετό καιρό και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Σαφώς, θέλω να είμαι πάντοτε στο βάθρο. Όσον αφορά τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που κατακτήσαμε, το οφείλουμε στη σκληρή προπόνηση και στο δέσιμο που έχουμε ως ομάδα. Αφιερώνω το μετάλλιο στο Νίκο Γέμελο και στην οικογένεια μου».

Αντώνης Φωκαϊδης: ««Σαν ομάδα έχουμε απίστευτη χημεία. Το δείξαμε τόσο το 2010, όσο και το 2013 και φέτος στο Βερολίνο. Όταν ενωνόμαστε μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Στόχος για μένα είναι η πρόκριση και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Καζάν το 2015 και φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, που αποτελεί ένα όνειρο για εμένα».

Σχετικά άρθρα