Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Oι ετήσιες προβλέψεις του 2015 για όλα τα ζώδια: Μάθε τι θα σου συμβεί !
Oι ετήσιες προβλέψεις του 2015 για όλα τα ζώδια: Μάθε τι θα σου συμβεί ! thumbnail

Oι ετήσιες προβλέψεις του 2015 για όλα τα ζώδια: Μάθε τι θα σου συμβεί !

Μην αναζητήσετε την σιγουριά και την ασφάλεια σε πρόσωπα ή καταστάσεις έξω από εσάς! Να θυμάστε πάντα πως ό, τι χρειαζόμαστε, είναι μόνο μέσα μας!

Κρόνος στον Τοξότη μέχρι το 2017


Το 2015 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, καθώς έχουμε δύο σημαντικές μετακινήσεις, που αλλάζουν πολύ τις ενέργειες στο πλανητικό σκηνικό. Η πρώτη είναι αυτή του Κρόνου, που από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του 2017. Είναι μια θέση πολύ καλύτερη από εκείνη του Σκορπιού και θα βοηθήσει σε μια πιο φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων. Ο Κρόνος στον Τοξότη, θα οδηγήσει πολλούς στο να στραφούν σε πιο πνευματικά ζητήματα, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού τους και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για πολύ καλύτερη εξέλιξη. Ο Κρόνος στον Τοξότη έρχεται να βοηθήσει στην διαμόρφωση νέων στόχων, καινούργιων προορισμών, και θα βελτιώσει τα θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τις συναλλαγές.

 

Βεβαίως, στην περίοδο του καλοκαιριού, από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, για να δώσει τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης στα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους), συμβάλλοντας στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που μπορεί να δημιουργήθησαν το προηγούμενο διάστημα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Δίας στην Παρθένο


Ο Δίας συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι να υποστηρίζει πολύ τα πύρινα ζώδια (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, βοηθώντας τα να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των όποιων στόχων μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Γενικότερα, κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του (από 8 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 8 Απριλίου 2015), θα δώσει τη δυνατότητα μιας δεύτερης ματιάς σε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε, είτε αυτό αφορά σε επαγγελματικά σχέδια, είτε σε προσωπικές σχέσεις. Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού μας δίνει σημαντικές ευκαιρίες, που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε νέα κεφάλαια, προκειμένου να βελτιώσουμε τα επαγγελματικά μας, αλλά και να αναθεωρήσουμε τα ερωτικά μας. Η ψυχολογία μας ανανεώνεται και δίνει σε πολλούς την δύναμη να προχωρήσουν πολύ καλύτερα στην επόμενη φάση της ζωής τους.

 

Η δεύτερη σημαντική μετακίνηση του 2015 έρχεται από τις 11 Αυγούστου και μετά, όπου ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση όχι τόσο καλή γι’ αυτόν, που ωστόσο θα μας βοηθήσει σε μια πιο πρακτική οργάνωση και μεθόδευση των ζητημάτων που μας απασχολούν. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθένων κι Αιγόκερων, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οργανώσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια ό,τι τους ενδιαφέρει, ενισχύοντας τόσο τα ζητήματα της οικονομικής τους ζωής, όσο και τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές τους εξελίξεις.

 

Ο Ουρανός συνεχίζει και το 2015 την πορεία του στο δεύτερο δεκαήμερο του Κριού, ο Πλούτωνας παραμένει επίσης στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερου, ενώ ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων. Κυρίως είναι αυτοί οι πλανήτες οι οποίοι σχηματίζοντας όψεις μεταξύ τους και δίνουν το στίγμα στη χρονιά που έρχεται.

 

διαβάστε τη συνέχεια στο www.myastro,gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X