Ευχές και ερωτηματικά για Γκατούζο

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ευχήθηκαν χρόνια πολλά, σχολιάζοντας παράλληλα την αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο .

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ:

“Με αφορμή τις Άγιες αυτές ημέρες και τον ερχομό της νέας χρονιάς, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ θα θέλαμε ολόψυχα να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και πρόοδο.

Πρόοδο στην οποία όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ πιστεύουμε για το 2015 μιας και η προηγούμενη χρονιά μας αποχαιρετάει με πίκρα και πολλά παράπονα.

Η αγωνιστική σεζόν 2014-2015 ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και βλέψεις καθώς η προηγούμενη 2013-2014 μας βρήκε να τερματίζουμε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και μια ανάσα από το τελικό του κυπέλου.

Όνειρα τα οποία ήρθε να συμπληρώσει η τεράστια προσωπικότητα του κ. Genaro Gatuzzo ο οποίος συμφώνα με τα λεγόμενά του και την καθημερινή του προσπάθεια στο ΒΑΚ μας διαβεβαίωνε και πίστευε ότι όλα θα πάνε καλά τόσο για την ομάδα μας όσο και για εμάς τους ίδιους ποδοσφαιριστές που όλους αυτούς τους μήνες εργαζόμαστε χωρίς καμιά ουσιαστική αμοιβή, αλλά με ψίχουλα που απαξιώνουν τη δουλειά μας και την αξιοπρέπεια μας.

Όσο αναφορά τη στάση του κ. Genaro Gatuzzo ο οποίος αποχώρησε και αποχαιρέτισε τον ΟΦΗ μέσω μιας απλής επιστολής παραίτησης, έχουμε μόνο εκφράσουμε τη απογοήτευση και την απορία μας για αυτή του την προσωπική επιλογή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή μας για όλα. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση μας για την κοροϊδία του τελευταίου μήνα και είναι άξιο απορίας πως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να παίζουν με την ιστορία του ΟΦΗ με τις καριέρες μας και τις ζωές μας. Η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει. Έχουμε πρόβλημα διαβίωσης αρκετό καιρό και ποτέ δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό παρόλο με όλα αυτά που γίνονται και ακούγονται…

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή χρόνια υγεία και το 2015 να φέρει μια λύση στα προβλήματα μας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ…”

Σχετικά άρθρα