Σφαιρόπουλος: «Τώρα ξεκινά η διοργάνωση»

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε και σχετικά με τον τραυματισμό του Αγραβάνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού είναι πολύ φορμαρισμένη ομάδα η Μάλαγα . Είναι πρώτη στην Ισπανία, έχοντας μόνο δύο ήττες. Στην Ευρωλίγκα στην πρώτη φάση δεν ήταν καλή, αλλά τώρα ξεκινάει η Ευρωλίγκα και γι’ αυτήν και για εμάς. Έχουμε δουλέψει, έχουμε καλή ψυχολογία μετά το ντέρμπι. Πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει γι αυτό το ματς.
Οι βασικές αρχές παραμένουν ίδιες, με πολυφωνία στην επίθεση και ομαδικότητα στην άμυνα. Πρέπει να προσαρμόσουμε την επίθεση μας στην άμυνα του αντιπάλου και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του».

Για τον τραυματισμό του Αγραβάνη και το αν θα αποκτηθεί αντικαταστάτης:

«Υπάρχει προβληματισμός, έχουμε όμως δύο παίκτες ικανούς σε αυτήν τη θέση. Δεν θα πάρουμε παίκτη για να πούμε πως πήραμε, αλλά μόνο αν βρεθεί κάτι καλό. Ο Πρίντεζης δεν μπορεί να παίξει πολύ αυτήν τη στιγμή, όμως στις προπονήσεις αλλά και στο τελευταίο ματς έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε και τον Πέτγουει και θεωρώ πως είμαστε καλυμμένοι σε αυτήν τη θέση».

Σχετικά άρθρα