Αρχική / More / Αθλητικά / Αραούζου: «Από τις πιο περίεργες χρονιές»
Αραούζου: «Από τις πιο περίεργες χρονιές» thumbnail

Αραούζου: "Από τις πιο περίεργες χρονιές"

Η Κέλλυ Αραούζου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό ανοιχτής θαλάσσης του Πανευρωπαϊκού του Βερολίνου μίλησε για το 2014 που έφυγε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με δηλώσεις της στην αθλητική Ανασκόπηση της εφημερίδας Αγορά του περασμένου Σαββάτου, είπε για το 2014 ότι ήταν μία από τις πιο περίεργες χρονιές της.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν από τις πιο περίεργες χρονιές μου. Δεν έχω να θυμάμαι πολλές ευχάριστες στιγμές, εκτός από το ομαδικό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στην κούρσα μεταλλίου του Βερολίνου στην αλλαγή της σκυτάλλης. Κρυώναμε απίστευτα. Ο Γέμελος ήταν απ’ έξω και μας κορόιδευε, λέγοντας ότι εκείνος δεν θα έπεφτε σε τόσο κρύα νερά.Στο τέλος πήραμε το μετάλλιο. Το Πανευρωπαϊκό του Βερολίνου ήταν όμως η χαρακτηριστικότερη διδαχή. Ήταν μια διοργάνωση που μου δίδαξε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο με την επιτυχία και τα μετάλλια . Για την επόμενη χρονιά, εγινε μια σημαντική προσπάθεια από την ΕΟΕ με τις υιοθεσίες. Αυτή η τόσο σημαντική βοήθεια μας δίνει ελπίδα για το 2015».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X