Με Βίτορ κόντρα στον Πανιώνιο

Την πρώτη του νίκη με την είσοδο του νέου έτους θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ στην Τουμπα . Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί στις 19:30 στην Τούμπα τον Πανιώνιο και ο βασικός στόχος ειναι να διατηρήσει την θέση που έχει κερδίσει δίκαια στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για τον Αναστασιάδη ειναι πως ο Πορτογάλος Μιγκέλ Βιτορ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Και λογικά ο Βιτορ θα παρει θεση στο βασικό σχημα με πιθανότερο παρτεναίρ στο κέντρο της αμυνας τον Γιαννη Σκόνδρα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Παναγιώτης Γλύκος, Αλέξανδρος Τζιόλης και ο τιμωρημένος Γιώργος Τζαβέλλας και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Βίτορ, Πούγγουρας, Μαντούρο, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Σαββίδης, Ποζατζίδης

Σχετικά άρθρα