Μπουχαλάκης: «Έτοιμοι 100%»

Με δηλώσεις τουσ τη NOVA o Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την επανέναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.
 
Αναλυτικά η συνέντευξή του ερυθρόλευκου μέσου στη Nova για…
 
Το νέο έτος και τον Ολυμπιακό: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Οι προσδοκίες πάντα μεγαλώνουν. Μέρα με τη μέρα θέλουμε να γινόμαστε και καλύτεροι και ένα παραπάνω ο Ολυμπιακός, που κάθε στιγμή πρέπει να δείχνει πως είναι στα ίδια επίπεδα και παραπάνω. Οι τελευταίες ημέρες ήταν να ξεκουραστούμε και από την Κυριακή μπαίνουμε στη μάχη».
 
Το βαρύ πρόγραμμα: «Αυτό το δουλεύαμε από το καλοκαίρι. Με μία εβδομάδα διακοπής δεν θα αλλάξει κάτι. Είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε σκληρά τις τελευταίες ημέρες και από την Κυριακή θα δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι 100%».
 
Το ματς με τον Πλατανιά: «Είναι μία συμπαγής ομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».
 
Το ματς που ξεκινάει μεσημέρι και αν είναι μία καλή ευκαιρία να έρθουν και οικογένειες στο γήπεδο: «Είναι μία ώρα όπου ο φίλαθλος και ο κάθε γονιός μπορεί να πάρει το παιδί του και να έρθει. Κι εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να τους προσφέρουμε το θέαμα που θέλουν να βλέπουν».

Σχετικά άρθρα