Λαχτάρα στην προπόνηση της Βαλένθια

Σοκ στην ανοιχτή προπόνηση της Βαλένθια, παραμονή του μεγάλου αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης! Συγκριμένα, όλοι «πάγωσαν», όταν είδαν τον φροντιστή της ομάδας να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό . Ευτυχώς, η άμεση διακομιδή στο νοσοκομείο ήταν σωτήρια για τη ζωή του. Στις κερκίδες ήταν περισσότεροι από 5.000 φίλοι της Βαλένθια και ο παρακολούθησε σοκαρισμένος το περιστατικό, που συνέβη λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης.
Αυτός που έπαθε το επεισόδια είναι ο 47άχρονος Βιθέντε Ναβάρο ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε δίπλα στον τερματοφύλακα Χαουμέ και στους αμυντικούς Οταμέντι και Ορμπάν.

Αυτοί που έτρεξαν πρώτοι πάνω του ήταν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίο έντρομοι άρχισαν να φωνάζουν τον γιατρό της ομάδας! «Πάγωσαν» εκείνοι την ώρα και οι οπαδοί στις κερκίδες του προπονητικού κέντρου. Άπαντες έμειναν πάντως στις θέσεις τους, για να μην υπάρξει πρόβλημα στην γρήγορη μετάβαση του άτυχου φροντιστή με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο… Ο 47άχρονος Βιθέντε Ναβάρο συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη. Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της κατάστασής του…

Σχετικά άρθρα