Σούπερ Γκριζμαν, 3-1 η Ατλέτικο (video)

Με τον Φερνάντο Τόρες να είναι στις κερκίδες, και τον Γκριζμάν μεγάλο πρωταγωνιστή ξανά, η Ατλέτικο Μαδρίτης… μπήκε με νίκη στο 2015, καθώς επικράτησε με 3-1 της Λεβάντε για την 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και με το δεύτερο σερί «τρίποντο» παραμένει κοντά στην κορυφή. Η ομάδα της Βαλένθια, που είχε στην ενδεκάδα της τον Λουκά Βύντρα, αλλά και τον Νίκο Καράμπελα (έγινε αλλαγή στο 73’ και μπήκε στην θέση του ο Μπάρα), δεν νίκησε για 5η σερί αγωνιστή (0-3-2) και έμεινε στους 15 πόντους και στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού.  

Οι πρωταθλητές είχαν για κορυφαίο τον Γκριζμάν, ο οποίος πέτυχε άλλα δυο γκολ, μετά και το χατ-τρικ του απέναντι στην Μπιλμπάο. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στο 18′ και στο 47′. Στο 62’ ο Ελ Ζαρ (μπήκε στο ματς στο 60’) με έναν… περίεργο γκολ μείωσε σε 2-1 για τη Λεβάντε. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη πίεσε για την ισοφάριση και οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν 2-3 δύσκολες στιγμές. Τελικά, ο Γκοντίν σκόραρε στο 82’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, διώχνοντας το άγχος από τους γηπεδούχους…

Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γκοντίν, Σιγκέιρα, Τουράν (66’ Ραούλ Γκαρσία), Γκάμπι, Τιάγκο, Μάντζουκιτς (79’ Ραούλ Χιμένεθ), Κόκε, Γκρίτσμαν (83’ Νίγκεθ).
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνο, Ιβάν Λόπεζ, Βύντρα, Χουανφράν, Καράμπελας (73’ Μπαράλ), Μοράλες, Ντιόπ, Σισοκό, Ίβανσιτς, Κασαδέσους, Ράφαελ (60’ Ελ Ζαρ).

Σχετικά άρθρα