Γκέλα για Βιγιαρεάλ (video)

Η Βιγιαρεάλ… αυτοκτόνησε στο Έλτσε, στο πρώτο της παιχνίδι της για το 2015 στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 για την 17η αγωνιστική, αν και προηγήθηκε με δυο γκολ! Έτσι, το «κίτρινο υποβρύχιο» άφησε δυο βαθμούς. Δεν έχασε για 7η σερί αγωνιστική (5-2-0), αλλά απώλεσε πόντους, μετά από πέντε σερί νίκες, και έτσι έμεινε στο -2 από την 4η Σεβίλλη, που έχει 33 πόντους. Η γηπεδούχος πήρε έναν πολύτιμο πόντο, μετά από τέσσερις σερί ήττες. Δεν έχει νίκη για επτά αγωνιστικές (0-3-4) και με 11 βαθμούς είναι στη ζώνη υποβιβασμού και στο -2 από τις θέσεις που σώζουν…  

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με γκολ του Βιέτο στο 12’ και του Ούτσε στο 17’ μπήκε μπροστά στο σκορ με δυο γκολ διαφορά. Η γηπεδούχος δεν το έβαλε… κάτω, μείωσε στο 26’ με τον Γιόνατας και στο 35’ ο Ροντρίγκες πέτυχε το 2-2, που έμεινε μέχρι το τέλος!

Οι συνθέσεις
ΕΛΤΣΕ: Τιτόν, Σουάρεζ, Λομπάν, Πελεγκρίν, Σίσμα, Πάσαλιτς, Αντριάν Γκονζάλεζ, Φαΐρ, Ροντρίγκεζ (78’ Νίγκεθ), Γκάρι Ροντρίγκες (83’ Κόρο), Γιόνατας.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Παουλίστα, Βίκτορ Ρουίζ, Κόστα, Γκόμεζ, Τριγκέιρος (62’ Ντος Σάντος), Σοριάνο, Σερίσεφ, Ούτσε (75’ Ντος Σάντος), Βιέτο.


Σχετικά άρθρα