Επιλογές από Ισπανία, Χιλή

Τζάμπα χάθηκε το ταμείο χθες το βράδυ για τη στήλη μας. Η Σεβίλλη επικράτησε 1-0 της Θέλτα, η Λα Κορούνια νίκησε 1-0 την Μπιλμπάο, και μας έστειλε στον κουβά η Βιγιαρεάλ η οποία έφερε 2-2 με την Ελτσε παρότι προηγήθηκε 2-0 στο 17’! Για να λέμε του στραβού το δίκιο πάντως, δεν άξιζε να κερδίσει βάσει την εικόνα του αγώνα, ενώ και η Σεβίλλη έπρεπε να έχει φέρει ισοπαλία, καθώς η Θέλτα ήταν κατά πολύ καλύτερη παρότι έπαιζε με δέκα από το 20’.

243   ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΟΥΕΛΒΑ       Χ2 (Δ.Ε.)   1,66 (Bet365)

Θεωρούμε υπερβολικό το άνοιγμα των τιμών ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται εξίσου σε τραγική κατάσταση. Η Σαμπαντέλ τρέχει ένα σερί 8 αγώνων δίχως τρίποντο (0-2-6), ενώ έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επιπλέον, δεν νίκησε στα τελευταία τρία ματς στο γήπεδό της και δεν κέρδισε πέρυσι και πρόπερσι τη νυν αντίπαλό της στην έδρα της. Συν το ότι κατεβαίνει και με σημαντικές απουσίες, αφού είναι τιμωρημένος ο μπακ Εσπασαντίν (17/0) και εκτός οι φορ Γκάτο (15/3) και Χουάνδο (14/2). Η Ουέλβα δεν βρίσκεται σε καλύτερο… φεγγάρι, καθώς προέρχεται από 5 σερί ήττες και μία νίκη στα τελευταία 11, ενώ έχει 0-1-5 στα τελευταία 6 εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Επιπλέον, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Παρόλα αυτά, τη στηρίζουμε επειδή έχει σημαντικές επιστροφές σε κέντρο (Βάθκεθ 17/1) και άμυνα (Χουάναν 13/0, Κόρκολες 15/0) και διαθέτει καλύτερο προπονητή στον πάγκο (Ολτρα).

260   ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΑΡΙΚΑ          OVER         1,50 (Bet365)

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα της Χιλής, δεν μπλέκουμε με σημεία την 1η αγωνιστική, καθώς θέλουμε να δούμε λίγο τις ομάδες. Πηγαίνουμε στο over στην αναμέτρηση αυτή επειδή η Κόλο Κόλο, γνωρίζοντας την γκέλα της Τσίλε στην Κομπρεσάλ χθες το βράδυ (1-1), θα μπει πολύ δυνατά από την αρχή ώστε να πάρει μία νίκη με αρκετά γκολ διαφορά και να κάνει το ιδανικό ξεκίνημα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες εξ ου και το 1,22 κατά μέσο όρο στον «άσο». Σε καλύτερη απόδοση βρίσκουμε το over το οποίο έφερε η γηπεδούχος στα 3 από τα τελευταία 4 ματς στο Απερτούρα όπου πέτυχε σχεδόν 3 γκολ κατά μέσο όρο στην έδρα της. 

Σχετικά άρθρα