Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / H δημοφιλής Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
H δημοφιλής Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο thumbnail

H δημοφιλής Αφροδίτη στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο από τις 4.1.2015 και θα παραμείνει μέχρι και τις 27.1.2015 


Από το γρήγορο πέρασμα της θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα πολύ κοινότυπα και όχι εύκολα, εκδηλωμένα συναισθήματα, γιατί το ζώδιο αυτό βοηθάει στην φιλική έκφραση και στην μείωση του εγωισμού. Αν έχεις Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο συνήθως ζεις σε δικούς σου κανόνες και νόμους άσχετα με το πόσο αποδεκτοί είναι από την κοινωνία. Η ρομαντική σου έλξη για ένα πρόσωπο μπορεί να είναι ξαφνική αλλά δεν κρατά και πολύ. Το κυριότερο στοιχείο είναι ότι ο/η σύντροφός σου πρέπει να είναι πάνω από όλα φίλος/η και μετά εραστής/ερωμένη γιατί ζητάς συνήθως πρώτα την πνευματική διέγερση και ύστερα τα υπόλοιπα. Αν οι όψεις δεν είναι εύκολες μπορεί να είσαι απόμακρος/η και η ψυχρότητα μαζί με το πείσμα να είναι ένα από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Πάντως περνάς καλύτερα όταν τονίζεται η ατομικότητα και κυρίως η ελευθερία σου.


Κριός
Γενικά θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία στο να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και κυρίως στο να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από ένα φιλικό κύκλο. Πάντως το ότι έχεις ένα είδος ελευθερίας για την προσωπική σου σχέση δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα δεχτείς όλα με ευκολία γιατί η απολυτότητα που νιώθεις αρκετές φορές σε βάζει στην περιπέτεια το να είσαι πολύ πιστός/η και να έχεις προσκόλληση σε ορισμένα ιδανικά. Μια φιλία που μπορεί να εξελιχτεί σε έρωτα είναι εύκολο να γίνει αυτή την εποχή, αρκεί να δεχτείς κάποιους όρους που συνήθως μπαίνουν μετά από μια τέτοια γνωριμία. Πάντως η παρουσία σου θα είναι αισθητή σε φιλικά στέκια και σε μέρη που ίσως να μην πήγαινες παλιά και τώρα να ξαναρχίσεις τα πήγαινε έλα με στόχο να ανοίξεις περισσότερο τον φιλικό σου κύκλο.


Ταύρος
Δεν είναι και πολύ εύκολη περίοδος για σένα, όταν υπάρχει πλανητικό πέρασμα από τον Υδροχόο γιατί χρειάζεται να ανοίξεις σε ιδέες και απόψεις για να μπορείς να στέκεσαι σε μεγαλύτερο κύκλο ατόμων και να έχεις μεγαλύτερη ποικιλία αντιλήψεων και γνώσεων. Βέβαια θα βοηθηθείς σε θέματα επαγγελματικά, αν δείξεις όμως κατανόηση και κυρίως άνεση και φιλική στάση σε άτομα ή σε ομάδες που πιθανόν να μην σου πηγαίνουν και τόσο. Γενικά πρέπει να έχεις μεγαλύτερη κοινωνική ζωή η οποία μπορεί να παίξει ρόλο στην επέκταση της δουλειάς σου και όχι μόνο. Αν θέλεις πάντως να γίνεις πιο δημοφιλής και να έχεις περισσότερους φίλους θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο φιλικός/η και να έχεις ανοικτό πνεύμα και επιείκεια σε θέματα που παλιά ίσως να είχες απολυτότητα.


Δίδυμοι
Επιτέλους θα απολαύσεις κάποια ταξίδια ή μια συγκεκριμένη εκπαίδευση η οποία θα σε βάλει σε περιπέτειες γιατί μπορεί να θέλεις να συνεχίσεις κάτι στο εξωτερικό ή να σκεφτείς ότι δεν καλύπτεσαι από την συγκεκριμένη γνώση και θέλεις να επεκταθείς. Θα το ρίξεις πάντως για λίγο στην μελέτη γιατί θα σε απασχολεί περισσότερο η μόρφωσή σου και θα οξύνεις την αντίληψή σου. Αν σε ενδιαφέρουν οι τομείς των νομικών και της διδασκαλίας μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Υπάρχει πάντως περίπτωση να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που είναι από άλλη χώρα ή ταξιδεύει συχνά και ίσως σε ένα από τα ταξίδια του να έρθετε σε επαφή αλλά για να γίνει κάτι, πρώτα θα πρέπει να αναπτυχθεί η φιλία μεταξύ σας. Από την άλλη θα ενισχύσεις το πνευματικό σου επίπεδο το οποίο θα σε βοηθήσει να σταθείς γιατί θα έχεις μια άλλη ματιά στα πράγματα και στην ζωή.


Καρκίνος
Είναι κάπως περίεργο το πέρασμα της Αφροδίτης από αυτό το ζώδιο, εκτός αν αποφασίσεις να κάνεις πέρα κάποιες ιδέες σου και πεποιθήσεις για ένα διάστημα οι οποίες όμως σου απαγορεύουν να έχεις ανοικτές κεραίες και κυρίως συμπονετικές απόψεις. Επίσης η απελευθέρωση απέναντι σε κάποια ταμπού που έχεις και κυρίως στο σεξουαλικό σου επίπεδο θα σου διαμορφώσουν μια ιδιαίτερη σχέση με το άτομο που θα είστε μαζί. Ίσως ο αισθησιασμός σου να αυξηθεί και μαζί με αυτόν να έχεις άλλες επιθυμίες, προσθέτοντας ιδιαίτερες πινελιές με ρομαντικά στοιχεία όπως κεριά, αρώματα, μουσική κλπ. Πάντως αν ασχολείσαι με την πολιτική θα έχεις στήριξη από πολλά άτομα. Τα οικονομικά σου για να αυξηθούν θα πρέπει να κάνεις κάποιες ξεχωριστές κινήσεις και να ισορροπήσεις πάνω σε αντιφατικές καταστάσεις.


Λέων
Εκ των πραγμάτων θα δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους γύρω σου γιατί θα νιώθεις πιο άνετα και περισσότερο φιλικά και πολύ οικεία. Γενικά επειδή δεν θα έχεις διάθεση να κακοκαρδίσεις κανένα, θα δημιουργήσεις μια αύρα γύρω σου πού όλοι πιθανόν να περιμένουν από εσένα τον καλό λόγο ή μια κίνηση από την πλευρά σου για να μπορέσουν και αυτοί από την δική τους την μεριά να σου δώσουν και να σου σταθούν σε οτιδήποτε και αν αντιμετωπίζεις. Το ότι θα είσαι δημοφιλής στον χώρο σου είναι δεδομένο και πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για να συνεταιριστείς με μια ομάδα ατόμων να σε βοηθήσει σε ό, τι και αν θέλεις να ξεκινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διαχείριση πάντως μιας πολύ προσωπικής σχέσης θα γίνει σίγουρα καλύτερη και ίσως καταλήξεις σε μια απόφαση για γάμο ή συμβίωση. Θα νιώσεις πάντως μια ευλογία εσωτερικά και αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίξεις σε μεγαλύτερο επίπεδο.


Παρθένος
Μπορεί οι κινήσεις σου μέσα στην καθημερινότητά σου να είναι τελείως διαφορετικές από άλλες φορές, γιατί θα δοκιμάσεις να δημιουργήσεις ακόμα και ενστικτωδώς όμορφες συνθήκες μέσα στην δουλειά σου ή σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεσαι σε καθημερινό επίπεδο που θα σε ανακουφίσουν και θα σε κάνουν πιο φιλικό/φιλική. Οι εναλλακτικές λύσεις σε μικρά θέματα υγείας ή αυτογνωσίας θα σε δικαιώσουν και θα σου δώσουν μια άλλη οπτική γωνία. Χωρίς να σημαίνει ότι θα το κάνεις αυτό με μεγάλη ευκολία γιατί χρειάζεσαι σπρώξιμο αλλά και ένα είδος ξεκολλήματος από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η γνωριμία με ένα Υδροχόο θα σου αλλάξει τα δεδομένα. Πάντως να θυμάσαι ότι για να πάνε καλά οι προσωπικές σου σχέσεις χρειάζεται να είσαι περισσότερο φιλικός/η.


Ζυγός
Θα ξεκινήσει μια περίοδος η οποία θα είναι πιο εύκολη για την ερωτική σου ζωή και γενικά για οτιδήποτε σου δημιουργεί μια ευεξία και χαρά. Το πιο βασικό είναι ότι μπορείς να καταλάβεις τι θέλεις πλέον να φτιάξεις και τι να δημιουργήσεις σε επίπεδο ατομικό και αυτό θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη για να δράσεις. Η σκέψη ενός Υδροχόου σε κάνει να σκέφτεσαι να γυρίσεις κοντά του, χωρίς όμως όρους και όλα αυτά που νιώθεις ότι χαλάνε την σχέση σου. Η επαφή σου με τα παιδιά θα είναι πολύ καλύτερη γιατί θα έχεις μεγάλη όρεξη και ζωντάνια για να ακολουθήσεις το πρόγραμμά τους χωρίς να κουράζεσαι. Η βόλτα με φίλους και η διασκέδαση θα είναι η ευκαιρία για να βγεις περισσότερο και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες εμπειρίες.Διαβάστε τη συνέχεια στο 
http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/68442-h-dimofilis-afroditi-ston-ydrohoo-kai-pos-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz3NqRdWghL

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X