Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις Εβδομάδας 4 Ιανουαρίου 10 Ιανουαρίου για όλα τα Ζώδια
Προβλέψεις Εβδομάδας 4 Ιανουαρίου 10 Ιανουαρίου για όλα τα Ζώδια thumbnail

Προβλέψεις Εβδομάδας 4 Ιανουαρίου 10 Ιανουαρίου για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 4 Ιανουαρίου 10 Ιανουαρίου – Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη


ΚΡΙΟΣ


102112193_1


Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο είναι αρκετά ευνοϊκή και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς αυτές οι διελεύσεις υπόσχονται αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, παρέες, καινούργιους φίλους και φλερτ. Ωστόσο, η εβδομάδα στιγματίζεται από την πολύ σκληρή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζωδιακό σου σταυρό και τινάζει την μπάνκα στον αέρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, η οποία πυροδοτεί τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε κάθε σου κίνηση γιατί αν αφήνεις την παρόρμησή σου να σε βάλει στη δράση πριν προλάβει να ενεργοποιηθεί το μυαλό, μπορεί να έχεις πρόβλημα είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην κάνω καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά, μιας και ακόμη οι αργίες μου το επιτρέπουν. Αν οι συνθήκες ευνοούν τη φυγή, να θυμάμαι ότι είναι η καλύτερη επιλογή.


 


ΤΑΥΡΟΣ


102112181


Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και ενεργοποιεί τους σκληρούς Πλούτωνα και Ουρανό, είναι αυτή που θα καθορίσει την κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα. Τα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ τα κεραυνοβολήματα είναι στη σφαίρα του πιθανού σετάκι (και αυτά) με την πιθανότητα να ωραιοποιείς καταστάσεις ή να πρόκειται για περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο περιβάλλον του Υδροχόου, το δέκατο ηλιακό σου σπίτι. Σε συνδυασμό με τον Άρη που βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στην ίδια θέση, φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και πιθανώς δυσβάσταχτες. Οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν αποκλείεται να σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα και σε συνδυασμό με την σκληρή Πανσέληνο, πιθανώς η προσγείωση να είναι πολύ απότομη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω στις μετακινήσεις μου και να κρατήσω συντηρητική στάση προς αδέλφια, συγγενείς και γείτονες.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


102112182


Έρωτας: Ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Υδροχόο, απ' όπου θα σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, να κάνεις άριστες δημόσιες σχέσεις. Τα φλερτ και τα παιχνίδια είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά, επειδή η σκληρή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου, είναι πιθανό να βγουν απωθημένα και πάθη στην επιφάνεια που θα βάλουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο άξονας των οικονομικών σου προσβάλλεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, πυροδοτώντας τις σκληρές επιδράσεις του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού. Καλό θα ήταν να κάνεις λίγη οικονομία στο μέτρο που μπορείς μέσα στις γιορτές, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς της αγοράς και να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κανέναν οικονομικό διακανονισμό με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κόντρα στην τάση μου να κλείνομαι στον εαυτό μου και να βουλιάζω στις σκέψεις μου, ας προσπαθήσω να βρω το κέφι μου και να περάσω καλά τις τελευταίες γιορτινές μέρες.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


102112183_1Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο ρόλος αυτός είναι λίγο σκληρός, ιδιαίτερα για σένα που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, εντείνοντας τη σκληρότητά τους. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις την τάση να χάνεις τον έλεγχο λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης. Επίσης, προσπάθησε να μην εμπλακείς σε δυσάρεστες συζητήσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: 
Να προσέχεις πάρα πολύ τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι πιθανό να καταλυθούν κάποιες συνεργασίες σου ενώ θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τις εχθρικές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές κι εδώ προσοχή: δεν αποκλείεται να τις προκαλέσεις εσύ, εμμένοντας σε αλαζονικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
 Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Υδροχόο, η περίοδος προσφέρεται για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα.


ΛΕΩΝ


102112184


Έρωτας: Μετά τον Άρη, από το Σάββατο βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενώ τη Δευτέρα περνάει και ο Ερμής. Σε συνδυασμό με τον Δία που φιλοξενείται στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι τα θέματα φλερτ, σχέσεις, γνωριμίες με σκοπό το γάμο και ανανεώσεις υποσχέσεων, θα είναι τα φλέγοντα της αισθηματικής σου ζωής. Αξιοποίησε τις θετικές επιδράσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία και το περιβάλλον των πιο μύχιων φόβων, σκέψεων, συναισθημάτων σου. Συνεπώς δεν αποκλείονται οι εντάσεις στη δουλειά, οι πιέσεις στην καθημερινότητα και κάποια προβλήματα υγείας πιθανώς όχι σοβαρά αλλά αρκετά ικανά να σου χαλάσουν τη διάθεση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί μπορεί να εμπλακώ σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές στη δουλειά ή στην προσωπική μου ζωή και να στεναχωρηθώ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


102112185


Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, επηρεάζει τα περιβάλλοντα που αντιπροσωπεύουν τους φίλους, τους στόχους, τους έρωτες, τη δημιουργικότητά σου. Σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ναι μεν τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σου αλλά ενεργοποιούν το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Αν γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα αυτή την περίοδο, να προσέχεις πριν επενδύσεις συναισθηματικά για να μην απογοητευτείς αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη, μπαίνουν στον Υδροχόο η Αφροδίτη και ο Ερμής. Φαίνεται ότι τώρα θα αυξηθούν κατά πολύ οι ευθύνες σου και θα αναγκαστείς να δουλέψεις πολύ σκληρά. Πιθανώς να αναγκαστείς να διεκπεραιώσεις κάποιες υποχρεώσεις που θα σου φανούν αγγαρείες και θα σε πιέσουν συναισθηματικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να εκτονώσω τις εντάσεις μου, διασκεδάζοντας ή στη γυμναστική γιατί αλλιώς θα είμαι μέσα στα νεύρα και θα χάνω πολλή ενέργεια.


 
Διαβάστε τη συνέχεια στοhttp://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/EBDOMADIAIES/item/68402-evdomadiaies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia#ixzz3NwZ5A2gM

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X