Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / H πρώτη Πανσέληνος του 2015 σήμερα! Τι σημαίνει αυτό και τι θα συμβεί από σήμερα το απόγευμα
H πρώτη Πανσέληνος του 2015 σήμερα! Τι σημαίνει αυτό και τι θα συμβεί από σήμερα το απόγευμα thumbnail

H πρώτη Πανσέληνος του 2015 σήμερα! Τι σημαίνει αυτό και τι θα συμβεί από σήμερα το απόγευμα

Η πρώτη Πανσέληνος του 2015 διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου και ώρα 06:53 στο ζώδιο του Καρκίνου. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, γεγονός που δείχνει ιδιαίτερες δυσκολίεςεντάσεις και ανατροπέςμέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Οι δεσμοί που ακροβατούν είναι πιθανό να διαλυθούν οριστικά, ενώ απρόβλεπτες συνθήκες μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες ακόμα και σε πιο αρμονικές – φαινομενικά – σχέσεις. Σημαντικά γεγονότα, σκάνδαλα και αποκαλύψεις θα σημειωθούν σε κοσμικό επίπεδο, ενώ η όψη αυτή συνδέεται και με μαζικά ατυχήματα, αλλά και ακραία καιρικά φαινόμενα. Η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι αισθητή για το ερχόμενο δεκαπενθήμερο.

 

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς,ΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους) και ειδικά όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 5/1, 4/4, 6/7 και 8/10.

Ερμής στον Υδροχόο


Στις 5 Ιανουαρίου επίσης και ώρα 03:08 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Μαρτίου μαζί με τηνανάδρομη πορεία που θα σημειώσει από τις 21/1 μέχρι τις 11/2. Στη συγκεκριμένη θέση ο Ερμής λειτουργεί πολύ θετικά (κατά πολλούς αστρολόγους βρίσκεται σε έξαρση) και μας κάνει περισσότερο οξυδερκείς και εφευρετικούς. Έτσι, το διάστημα αυτό μπορούμε να βρούμε πρωτοποριακές λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και να ασχοληθούμε με καινοτόμες εργασίες που θα μας ωφελήσουν. Οι συλλογικές δραστηριότητες και η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών (με την ορθή πορεία του Ερμή), ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

 

Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς,ΚριούςΔιδύμουςΛέοντεςΖυγούςΤοξότες και Υδροχόους).

Πανσέληνος στον Καρκίνο, Ερμής στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Φίλε Κριέ, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς, που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου, είναι αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σου, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο το πρόγραμμά σου θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, με αυξημένες υποχρεώσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Το γεμάτο φεγγάρι σε καλεί να βρεις ισορροπίες που έχουν κλονιστεί, αλλά και να αποδεχτείς τυχόν ανατροπές, που απαιτούν να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου και την καθημερινότητά σου. Οι συνθήκες ίσως σε αναγκάσουν να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη ή και χώρα.

 

Με την διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο ωστόσο, από την ίδια μέρα μέχρι και τις 13 Μαρτίου, θα βρεις ισχυρούς συμμάχους που θα σε κάνουν πιο εύκολη τη μετάβασή σου σε μια νέα πραγματικότητα. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ειδικά, για την Πανσέληνο του Ιανουαρίου 2015 και πως σας επηρεάζει, μάθετε περισσότερα από τον Γιώργο Ματσάγγο, στηντηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η δύσκολη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τη μόρφωση, το συγγενικό σου περιβάλλον και τα ταξίδια. Αυτά είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού, είναι πολύ πιθανό να φέρει κάποιες ανατροπές ή και να επισπεύσει κάποια γεγονότα που ενώ ήδη τα περιμένεις, απαιτούν γρήγορες κινήσεις για να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Πλούτωνας σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, αποτελεί μια θετική ένδειξη γι’ αυτές τις καινούργιες εξελίξεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X