Πάει Λέστερ-μέσω… Τσέλσι-ο Κράμαριτς

Μεταγραφικές κινήσεις γίνονται στο Νησί με τον Αντρέι Κράμαριτς να πηγαίνει στη Λέστερ, μέσω… Τσέλσι, την ίδια ώρα που ο 19άχρονος επιθετικός των «μπλε» του Λονδίνου, Ισλάμ Φερούζ προπονείται με την Κάρντιφ!

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος η Τσέλσι έχει έρθει σε συμφωνία με την Λέστερ για να δώσει στις «αλεπούδες» δανεικό τον Αντρέι Κράμαριτς.  Η ομάδα του Λονδίνου αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα την μεταγραφή του 23χρονου Κροάτη επιθετικού από την Ριέκα, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο.
Βέβαια αυτή την περίοδο οι «μπλε» έχουν πολλούς επιθετικούς (Ντιέγκο Κόστα, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λοΐκ Ρεμί) και έτσι ο Κράμαριτς πάει στο Λέστερ για να παίζει. Να θυμίσουμε πως η τελευταία πήρε επίσης από την Τσέλσι τον τερματοφύλακα, Μαρκ Σβάρτσερ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, με την Κάρντιφ προπονείται ο Ισλάμ Φερούζ. Ο 19άχρονος επιθετικός της Τσέλσι αναμένεται να πάει με τη μορφή δανεισμού στην ουαλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Να θυμίσουμε ότι ο ΟΦΗ… απέρριψε τον νεαρό Σκοτσέζο ύστερα από μόλις τρεις εμφανίσεις οι δύο ως αλλαγή! Μόνο που ο Ισλάμ Φερούζ φέρεται να βρίσκει ποδοσφαιρική… στέγη στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, και σε ομάδα που έχει βλέψεις για άνοδο!

Σχετικά άρθρα