Κανονικά ο Πέτγουεϊ και μέρος της προπόνησης ο Λαφαγιέτ

Με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να προπονείται κανονικά και τον Όλιβερ Λαφαγιέτ να ακολουθεί μέρος του προγράμματος συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (8/1, 9.45 μ.μ.) με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την 2η αγωνιστική του «Top 16» της Ευρωλίγκας.

Ο «Air Georgia» δεν γυμνάστηκε χθες (4/1) για να ξεκουράσει την μέση του. Ο Πέτγουεϊ λόγω των ενοχλήσεων στην μέση είχε κάνει ένεση για να αγωνιστεί στην Μάλαγα, αλλά σήμερα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Λαφαγιέτ. Ο 31χρόνος Αμερικανός γκαρντ είχε νιώσει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Μάλαγα, χθες (4/1) έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία, ωστόσο, δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Σήμερα δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα, γιατί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής των «ερυθρόλευκων», δεν θέλησε να τον πιέσει.

Στο μεταξύ, μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής στην δράση.

Σχετικά άρθρα