Περιμένοντας τη Βερόνα για Ροντρίγκες

Ακόμη περιμένουν στον Παναθηναϊκό την απόφαση της Ελλάς Βερόνα για την παραχώρηση ή μη του ουρουγουανού στόπερ Γκιγέρμο Ροντρίγκες, ο οποίος αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο οι Πράσινοι κάνουν υπομονή, έστω κι αν ο ιταλικός σύλλογος καθημερινά τρενάρει την τελική του απάντηση.

 

Δεδομένου ότι το Τριφύλλι έχει βρει στο πρόσωπο του 30χρονου λατινοαμερικάνου αμυντικού το πιο πλήρες πακέτο για τα δεδομένα της εποχής (εμπειρία, ταχύτητα, δύναμη, χαμηλό κασέ) οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να περιμένουν για λίγο ακόμη τους Βερονέζους. Μολονότι ιταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τη διοίκηση της Βερόνα να απαντά αρνητικά στον ΠΑΟ, επί του παρόντος κάτι τέτοιο διαψεύδεται και από τους Πράσινους αλλά και από καλά πληροφορημένες πηγές στην Ιταλία που αναφέρουν ότι η Ελλάς βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και μόνο όταν αποκτηθεί ο νέος κεντρικός αμυντικός οι Βερονέζοι θα ανάψουν πράσινο για την παραχώρηση του Ροντρίγκες.

 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος Ματέους Ντόρια της Μαρσέιγ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ελλάς που διαπραγματεύεται με τους Μασσαλούς για την απόκτησή του. Αν συμβεί αυτό, τότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Ροντρίγκες θα αναχωρήσει για Ελλάδα. Οπως γίνεται αντιληπτό στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να προχωρήσει η μεταγραφή του Ντόρια, αλλά δεν πρόκειται να περιμένουν και για πάντα καθώς ήδη έχει ενημερωθεί η διοίκηση των  Βερονέζων ότι ο χρόνος τελειώνει…

Σχετικά άρθρα