Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια
Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια thumbnail

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός
Δεσμευμένοι
Με τον φλογερό Δία στον Λέοντα και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, θερμέ Κριέ, βιώνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ενώ πολύ πιθανόν το καμπανάκι να γίνεις γονιός να έχει ήδη χτυπήσει μέσα σου. Η ανάδρομη φορά του Δία από τις αρχές του προηγούμενου μήνα ως τις 8 Απρίλιου δεν αναστέλλει την εύνοιά του, όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, ωστόσο η χαρά είναι πιο πολύ εσωτερική και δεν εκδηλώνεται τόσο με εξωτερικά γεγονότα. Από την άλλη, με την Αφροδίτη (από τις 3/1), τον Ερμή (από τις 5/1) και τον Ήλιο (από τις 20/1) και τον Άρη (ως τις 12/1) στο φιλικό και κοινωνικό Υδροχόο, η αισθηματική ζωή τον Ιανουάριο ανανεώνεται μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και ασχολίες που ευνοούν σε εγκεφαλικό επίπεδο να έρθεις πιο κοντά με το έτερό σου ήμισυ. Στις 21/1 ο Ερμής, που σχετίζεται με την επικοινωνία, θα γυρίσει ανάδρομος και ως εκ τούτου χρειάζεται προσοχή σε συζητήσεις για παρελθόντα γεγονότα και πρόσωπα γιατί μπορεί να γίνουν αιτία για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι πιο τυχερές μέρες του Ιανουαρίου για τη σχέση σου είναι 4/1, 13/1 και 23/1 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 19/1 και 30/1.


Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη για λίγες μέρες στον Αιγόκερω δείχνοντας ότι, είτε θα είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου είτε ότι το επαγγελματικό περιβάλλον, θα αποτελέσει εμπόδιο για έναν έρωτα. Εν συνεχεία, τόσο η Αφροδίτη (από τις 3/1) όσο και ο Ερμής (από τις 5/1) εισέρχεται στο αέρινο και φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου και τόσο το σκεπτικό σου, όσο και η ερωτική σου διάθεση θα είναι πιο «τρελή» και πιο ανατρεπτική. Πολύ πιθανόν ξαφνικές γνωριμίες ή επιλογές σου να ξαφνιάσουν, εκτός από τους άλλους, και εσένα τον ίδιο. Στις 4/1 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί αισθηματικές υποθέσεις σου να έχουν επιτυχία μετά από προσπάθεια και σωστό σχεδιασμό ενώ στις 13/1 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανός ένα κεραυνοβόλος έρωτας ή μια αισθηματική γνωριμία μέσω φίλων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή με τελείως ασυνήθιστο και ξαφνικό τρόπο. Η παρουσία του ανάδρομου Δία στον Λέοντα στον 5ο ηλιακό οίκο σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 21/1 αυξάνει και τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης ή ξαφνικής εμφάνισης στη ζωή σου προσώπου από τα παλιά. Οι καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 4/1, 13/1 και 23/1. Πρόσεχε γύρω στις 19/1 και 30/1.


 


Ταύρος
Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας εκπλήξεων, ανατροπών και ξαφνικών γεγονότων κατά τη διάρκεια του οποίου θα θελήσεις μέσα από αλλαγές να εδραιώσεις τα «θέλω» σου τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο και στα αισθηματικά σου. Γύρω στις 4/1 η σύνοδος του Ηλίου με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Πλούτωνα και το εξάγωνο της Αφροδίτης σε εξάγωνο με τον Κρόνο δείχνει ότι θα πάρεις αποφάσεις σημαντικές για το πεπρωμένο της σχέσης σου. Συγχρόνως, στις 5/1 ο Ερμής, που εξουσιάζει τον 5ο ηλιακό σου οίκο εισέρχεται στον Υδροχόο και μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, βόλτες αλλά και νοητικές δραστηριότητες και συζητήσεις θα πνεύσει αέρας ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, στις 21/1, ξεκινά η ανάδρομη φορά του και είναι πιθανές ξαφνικές εντάσεις και διαφωνίες αλλά και εκπλήξεις ή ξαφνικά ερωτικά μηνύματα που θα έχουν άρωμα από το παρελθόν. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι 4/1, 13/1, 6/1, 14/1 και 28/1. Προσοχή γύρω στις 30/1.


Αδέσμευτοι
Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη στον επίσης γήινο Αιγόκερω να δίνει έμφαση σε κοινωνικές συναναστροφές και ερωτικά ειδύλλια που έχουν τη σφραγίδα της σοβαρότητας. Στις 4/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, θέση που δείχνει ότι σε θέματα έρωτα οι ταχύτητες θα είναι ιλιγγιώδεις και θα επικρατούν φιλελεύθερες τάσεις, συνθήκες που δεν σου ταιριάζουν και ως εκ τούτου αν σε προσελκύσει κάποιο πρόσωπο μέσα στον Ιανουάριο, θα νιώσεις ότι πας κόντρα στα πιστεύω σου ή ότι οι επιλογές σου μπορεί να έχουν απρόβλεπτες επιπτώσεις στο κοινωνικό σου προφίλ ή ακόμα και στον εργασιακό σου χώρο. Συγχρόνως, η παρουσία του Ερμή από τις 5/1 στον Υδροχόο δείχνει ότι ιδιαίτερα για χάρη της δουλειάς θα γίνεις πιο κοινωνικός, γεγονός που θα είναι αιτία για αισθηματικές γνωριμίες που θα φέρουν την ανατροπή στην ερωτική σου ζωή. Στις 21/1, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη τροχιά του και πολύ πιθανόν να υπάρξει μια απρόβλεπτη στροφή στα αισθηματικά σου που θα συνδέεται με πρόσωπο από τα παλιά. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/1, 13/1, 6/1, 14/1 και 28/1. Προσοχή γύρω στις 30/1.


 


Δίδυμοι
Δεσμευμένοι
Ο πρώτος μήνας του 2015 μπαίνει με αέρα ανανέωσης, τονίζοντας τόσο την ανάγκη για αλλαγές όσο και την κοινωνικότητά σου. Με την Αφροδίτη από τις 3/1 στο αέρινο και εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου η σχέση θα πάρει νέα πνοή μέσα από αλλαγές τόσο στον τρόπο επικοινωνίας σου με το ταίρι σου όσο και μέσα από ταξίδια, εκδρομές, βόλτες και διανοητικές δραστηριότητες, οι οποίες μάλιστα ίσως σταθούν αιτία για επαναπροσδιορίσεις σε κάποια σημεία τη φιλοσοφία σου για τον έρωτα. Στις 5/1, ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου ευνοώντας ιδέες και εκπλήξεις που θα γίνουν έρεισμα για να ανοίξει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Στις 6/1 το εξάγωνο του Ερμή, που είναι κυβερνήτης σου και του Κρόνου που βρίσκεται στο οίκο των σχέσεων, ευνοεί να κάνεις προτάσεις στο/στην σύντροφό σου που θα έχουν θετική επίδραση στην εξέλιξη της σχέσης σας. Στις 21/1, ο Ερμής ξεκινά να κινείται ανάδρομος δείχνοντας ότι πιθανόν να νιώσεις κάπως αποδιοργανωμένος και μη σίγουρος για κάποια θέματα και ως εκ τούτου ίσως ανά διαστήματα να είσαι κάπως νευρικός και ανήσυχος. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 4/1, 6/1, 13/1, 14/1, 28/1. Προσοχή γύρω στις 19/1 και 30/1.


Αδέσμευτοι
Νέα δεδομένα, αγαπητέ Δίδυμε, φέρνει ο Ιανουάριος, όσον αφορά στα αισθηματικά σου. Από τις 4/1 η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με τον έρωτα και στη δική σου περίπτωση εξουσιάζει τον 5ο ηλιακό οίκο που τον αντιπροσωπεύει, εισέρχεται στο ζώδιο που αγαπά τις αλλαγές και τις απρόβλεπτες καταστάσεις, τον Υδροχόο. Συγχρόνως, στις 5/1 ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, θα αρχίσει επίσης να κινείται στον κοινωνικό Υδροχόο και ως εκ τούτου μέσα από κοινωνικές επαφές, ταξίδια, γνωριμίες με άτομα από ξένη χώρα ή κουλτούρα μπορεί να γεννηθεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Επιπλέον, οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο (6/1) και τον Ουρανό (28/1) ευνοούν θέματα σχέσεων ενώ η ανάδρομη φορά του από τις 21 Ιανουαρίου ίσως φέρει στο δρόμο σου πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Όπως και να έχει, ο Ιανουάριος θα έχει εκπλήξεις και πολλές ευκαιρίες να κάνεις μια σχέση διατηρώντας μάλιστα την ανεξαρτησία σου και την κοινωνική σου ζωή. Οι ευνοϊκότερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 4/1, 6/1, 13/1, 14/1, 28/1. Προσοχή γύρω στις 19/1 και 30/1.


 


Καρκίνος
Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος ξεκινά υπό την επιρροή μιας δύσκολης Πανσέληνου (5/1) στον Καρκίνο, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο. Γεγονότα και αποφάσεις αυτόν τον μήνα θα σημαδέψουν την προσωπική σου ζωή και θα διαμορφώσουν συνθήκες, προκειμένου κάτι να τελειώσει και κάτι νέο να αρχίσει. Η συναισθηματική σου ασφάλεια θα νιώθεις να απειλείται με την παρουσία της Αφροδίτης (από τις 4/1), του Ερμή (από τις 5/1), του Άρη (ως τις 12/1) και του Ήλιου (από τις 20/1) στο αντιδραστικό και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου, που φέρνει αλλαγές και μάλιστα απρόσμενα. Πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν ξαφνικά πάθη και να πυροδοτηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Συγχρόνως, η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και η σπίθα του πάθους θα ανάβει, ξαφνιάζοντας, αφοπλίζοντας και τονίζοντας την ανάγκη για βαθιά και κυρίως πολύ αληθινή σύνδεση. Καλές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 4/1 και 13/1 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 19/1 και 30/1.


Αδέσμευτοι
Με την Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο στις 5 Ιανουαρίου σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων σου, και τον Ουρανό που εξουσιάζει τα μυστικά και τις κρυφές καταστάσεις στη ζωή σου, ο πρώτος μήνας του 2015 δείχνει μια περίοδο που η ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση ίσως σε ωθήσει σε μια σχέση που το ακραίο, το πάθος και το μυστικό θα κυριαρχούν. Πολύ πιθανόν να μπεις σε μια σχέση που θα είναι αντίθετη σε αρχές ή «πρέπει» σου αλλά η μαγνητική επίδραση της θα είναι τόσο έντονη που για χάρη της θα είσαι έτοιμος να κατέβεις στον Άδη. Έντονα, τρελά, παθιασμένα και ακραία συναισθήματα δείχνει η παρουσία της Αφροδίτης (από τις 4/1), του Ερμή (από τις 5/1), του Άρη (ως τις 12/1) και του Ήλιου (από τις 20/1) στον 8ο ηλιακό σου οίκο και τον Υδροχόο που αγαπά να ξεπερνά τα όρια και να πηγαίνει κόντρα σε τύπους και κανόνες. Στις 12/1 και 27/1 ο Άρης και η Αφροδίτη αντίστοιχα εισέρχονται στο υδάτινο, ρομαντικό και καταπραϋντικό ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας την ανάγκη να κολυμπήσεις σε πιο ήρεμα νερά στα αισθηματικά σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 20/1, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, γιατί κινήσεις ίσως χαρακτηρίζονται από σύγχυση ή ένα προϊόν λανθασμένων εντυπώσεων.


 


Λέων
Δεσμευμένοι
Οι σχέσεις σου, ο γάμος σου ή ο δεσμός σου έρχονται στο προσκήνιο της προσοχής σου τον Ιανουάριο και μάλιστα με τρόπο ξαφνικό και απρόβλεπτο. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 4/1 στο ζώδιο των αλλαγών, τον Υδροχόο, δείχνει ότι μέσα στη σχέση σου θα γίνουν μεταβολές ενώ η είσοδος του Ερμής στις 5/1 στον Υδροχόο δείχνει ότι θα δεις με τελείως διαφορετική οπτική τόσο τη σχέση σου όσο και θέματα που απασχολούν τον/την σύντροφό σου. Στις 20/1 ο Ήλιος θα αρχίζει να κινείται και αυτός στον Υδροχόο και θα έχεις πιο κυριαρχικό ρόλο στο δεσμό σου και τις αλλαγές που θα γίνουν. Στις 21/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου κάποιες προτάσεις, εξελίξεις ή μετακινήσεις που συνδέονται με το ταίρι σου θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή θα αναθεωρηθούν. Οι πιο θετικές μέρες του Ιανουαρίου για τα αισθηματικά σου είναι 13/1, 14/1 και 28/1.


Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο για τα επόμενα 2 ½ χρόνια έχει σκοπό να σε σοβαρέψει όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή και να σε κάνει πιο σίγουρο για το τι θέλεις, τι σου κάνει, τι σου ταιριάζει αλλά και τι με τίποτα πια δεν θα ανέχεσαι. Ο Ιανουάριος ανοίγει την αυλαία του 2015 με την Αφροδίτη από τις 4/1 στον Υδροχόο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις ευνοώντας και μάλιστα από τη μια στιγμή στην άλλη να κάνεις μια αισθηματική γνωριμία που γρήγορα θα προχωρήσει σε σχέση ακόμα και συγκατοίκηση. Επιπλέον, ο Ερμής από τις 5/1 θα κινείται και αυτός στον Υδροχόο δείχνοντας ότι το κεφάλαιο σχέσεις στη ζωή σου θα το δεις με εντελώς διαφορετικό μάτι. Αν και τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται αστραπιαία, καλό θα είναι να μην βιάζεσαι και να προχωράς δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργάζεται τις εξελίξεις που αναμφίβολα θα είναι ραγδαίες. Στις 21/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και πολύ πιθανόν να κάνεις αναθεωρήσεις ή να υπάρξουν διλήμματα μετά την εμφάνιση προσώπου από το παρελθόν στο προσκήνιο της ερωτικής σου ζωής. Οι πιο ευνοϊκές μέρες του μήνα για την αισθηματική σου ζωή σου είναι 13/1, 14/1 και 28/1.


 


Διαβάστε τη συνέχειαhttp://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/68518-erotikes-provlepseis-ianoyarioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3O28gd932

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X