Το φλερτ της Τορίνο με Καρέλη και τα θέλω του ΠΑΟ

Στην Τορίνο δεν κρύβουν ότι τους αρέσει ο Νίκος Καρέλης . Τον παρακολουθούν στενά από το παιχνίδι με την Εστορίλ για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και έχουν εντυπωσιαστεί με τα κατορθώματά του. Αλλωστε ο πρώτος σκόρερ των Πρασίνων εφέτος, -εστω κι αν ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του στο ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα- τον τελαυταίο μήνα κάνει απίθανα πράγματα έχοντας σκοράρει πέντε γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει εννέα τέρματα (αποτελεί ρεκόρ καριέρας), ένα περισσότερο από τον Μάρκους Μπεργκ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη κρούση των Ιταλών για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού έφτασε στα δύο εκατ. ευρώ, ποσό που απορρίφθηκε από τους Πράσινους. Λέγεται μάλιστα ότι το Τριφύλλι αξιώνει τουλάχιστον τέσσερα εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του καθώς αφενός ο παίκτης είναι βασικός και αναντικατάστατος, αφετέρου μεσούσης της σεζόν δύσκολα θα βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του που θα προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της ομάδας. Επί του παρόντος όμως η Τορίνο φαίνεται διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Δεν πρόκειται πάντως να εγκαταλείψει την προσπάθεια για να αποκτήσει τον άσο του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα συνεχίσει να παρακολουθεί καθώς ακόμη κι αν δεν καταθέσει πρόταση μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, πιθανότατα θα επανέλθει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε οι Πράσινοι θα είναι και πιο διαλλακτικοί. Ηδη άνθρωπος των Ιταλών θα βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου προκειμένου να τον δει εκ νέου από κοντά, όπως έκανε και στα Γιάννενα, όπου όμως ατύχησε την περασμένη Κυριακή λόγω ομίχλης.

Σχετικά άρθρα