Πιάνει δουλειά ο Περέιρα

Εποχή Περέιρα αρχίζει στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να πιάσει άμεσα δουλειά με σκοπό να είναι πλήρως προετοιμασμένος για τη στιγμή που θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη και θα έχει από την αρχή την πρώτη δύσκολη αποστολή του στην ελληνική ομάδα. 
 
Μετά την άφιξη και τις υπογραφές με τον 46χρονο Πορτογάλο σε συμβόλαιο 2,5 ετών θα μπουν σε σειρά τα θέματα των συνεργατών του, η γνωριμία του με την ομάδα και τα μεταγραφικά. Ο Ολυμπιακός πάει για τρεις μεταγραφές, στόπερ, κεντρικού μέσου και ακραίου επιθετικού. Τα ονόματα που ακούγονται είναι του Ντιγκάρ και του Μπλάνκο για τα χαφ, ενώ οι Ιταλοί επιμένουν καθημερινά για Ταχτσίδη. Του Ρολάντο και του Αβραάμ για στόπερ, του Κάμπελ και του Νιανγκ για την επίθεση . Αλλά μπορεί να προκύψουν άλλες επιλογές και λύσεις από το νέο προπονητή τις επόμενες ημέρες. 
 
Ο Περέιρα είχε εντυπωσιακά ποσοστά ως τεχνικός της Πόρτο. Στα δύο πρωταθλήματα που πήρε στην Πορτογαλία η ομάδα του πέτυχε 139 γκολ και δέχτηκε 33. Έκανε μόλις μια ήττα σε δύο χρόνια. Με 47 νίκες και 12 ισοπαλίες σε 60 ματς! Κι από αυτές τις 47 νίκες, οι 36 ήταν με διαφορές από δύο γκολ και πάνω. 
 
Στον Ολυμπιακό είναι βέβαιοι ότι παίρνουν έναν προπονητή που παίζει επιθετικά, επιλέγει 4-3-3, ασχολείται με το αποτέλεσμα αλλά και με το θέαμα, κάτι που έλιψε φανερά την τελευταία σεζόν. 

Σχετικά άρθρα