«Να γεμίσει το ΣΕΦ σε όλο το Top 16»! (video)

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ζήτησε από τους φίλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το ΣΕΦ στην αυριανή (8/1, 9.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) αναμέτρηση με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την 2η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

«Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο», δήλωσε ο 31χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» και τόνισε: «Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση, μας βοηθάνε πολύ κι ελπίζω το ΣΕΦ να είναι γεμάτο σε όλο το Top 16 και μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου φτάσουμε».

«Θα πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα», σχολίασε ο Λαφαγιέτ για την αυριανή συνάντηση και εξήγησε: «Η Αρμάνι μπορεί να φτάσει σε μεγάλο σκορ απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα πρέπει να περιορίσουμε τα σουτ από μακριά για να πάρουμε τη νίκη μπροστά στο κοινό μας».

«Είναι πιο εύκολη η δουλειά μου παίζοντας με τον Βασίλη», είπε ο 31χρόνος Αμερικανός γκαρντ για την συνεργασία του με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη. «Όλες οι άμυνες επικεντρώνονται πάνω του, τραβά όλη την προσοχή κι εγώ απλά περιμένω να πάρω ελεύθερα σουτ», σημείωσε ο Λαφαγιέτ.

 

Σχετικά άρθρα