Ξεκουράζει βασικούς ο Χάβος

Ο Μάκης Χάβος μετά την σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποστολή του Παναιτωλικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. 

Με ασκήσεις συναρμογής – ευλυγισίας για το σύνολο των ποδοσφαιριστών άρχισε η σημερινή προπόνηση στον Παναιτωλικό ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης, και παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο και το δεύτερο, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιταχύνσεις, στατικές φάσεις, τακτική και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Ο Καλογέρης και ο Μορένο έκαναν θεραπεία και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα έκανε ο Θεοδωρίδης.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο είναι: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Άλβες, Κάπελ, Χαντάκιας, Μαλεζάς, Γοδόι, Μήλιος, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Ζαρκάδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου.

Για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής το αυριανό μενού περιλαμβάνει προπόνηση στις 15:00.

Σχετικά άρθρα