Άγγελος: «Θα μας βρίσουν, αλλά καλό κάνει το βρίσιμο»

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από τη “λευκή” ισοπαλία του “Δικεφάλου” κόντρα στην Κέρκυρα .

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν πήγε τίποτα καλά στο Κύπελλο, από το πρώτο παιχνίδι στην διοργάνωση. Χάσαμε από την Καλαμαριά, δεν κερδίσαμε τα Γιάννινα στην Τούμπα, όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, ήταν δύσκολο, έγιναν πολλά λάθη. Παρόλα αυτά είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε όμως γιατί έχει μείνει ένας στόχος που είναι το πρωτάθλημα και αυτό θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Τα σημάδια είναι ότι δεν ήθελε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Ήταν πολύ σημαδιακά τα παιχνίδια τα δικά μας. Τα δύο προηγούμενα ματς, με Απόλλωνα και ΠΑΣ, μας έδειξαν ότι δεν είμαστε για να προχωρήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω ότι απ΄αυτό το παιχνίδι και απ’ αυτό τον αποκλεισμό θα βγει κάτι θετικό. Εγώ πάντα βλέπω τα θετικά, κάποιοι άλλοι τα αρνητικά. Σήμερα κάποια παιδιά είχαν καλή απόδοση, κάποιοι άλλοι όχι. Μπορούμε από τους αγώνες Κυπέλλου να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα».

Για την απουσία του Κίτσιου: «Είχαμε ένα θέμα με τον Κίτσιου, γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε».

Για την ενδεκάδα που παρέταξε: «Δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα με αυτά τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε. Έχουμε συν τοις άλλοις ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, το οποίο είναι πολύ οριακό και σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Ήθελα να ξεκουραστούν και κάποια παιδιά, αυτή είναι επιλογή δική μου. Εκεί η κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν χάνεται, θέλει προσπάθεια για να χάσεις αυτό το γκολ. Κάποιοι θα μας βρίσουν, αλλά καλό κάνει και το βρίσιμο».

Σχετικά άρθρα