Κατοχυρώνει το νόμο η ΑΕΚ

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση . Επίθεση παντού. Σε όλα τα μέτωπα. Και η επίθεση εις βάρος του προκλητικού Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας άργησε πολύ. Πάρα πολύ. Ο Άρης Βασιλόπουλος δε σταματούσε να δημιουργεί προβλήματα πριν καν αναλάβει την ηγεσία του Δήμου στο όνειρο της επιστροφής της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αφότου συνέβη και αυτό ξεσάλωσε.

Η ΑΕΚ από την άλλη ήταν απίστευτα διαλλακτική. Προσπαθούσε σχεδόν καθημερινά να κρατά χαμηλά τους τόνους και καταδίκασε δις τα όποια επεισόδια καταγράφηκαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη που έγινε γνωστή λόγω της παρουσία της σε αυτή.

Όμως ο Δήμαρχος το βιολί του. Αμετανόητος, ξεροκέφαλος, ψεύτης και με κακούς συμβούλους. Ήταν λοιπόν λογικό και αναμενόμενο κάποια στιγμή να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δόθηκε ανήμερα των Θεοφανίων. Με το Δήμαρχο που δεν πιστεύει σε νόμους και αστυνομίες σε ρόλο… Αρτέμη Μάτσα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει τη λάθος κίνηση. Είχε καταθέσει προσφυγή στο ΣτΕ εναντίον ενός ονείρου με το οποίο ζούνε εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ.

Το ότι η ΑΕΚ δε μιλούσε το προηγούμενο διάστημα το θεωρούσε αδυναμία. Πάνω στις πλάτες της θέλησε να «χτίσει» πολιτική καριέρα. Προκαλούσε ακόμα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη με… λιμανίσιες ατάκες του στιλ: «Να μας δείξει τα λεφτά». Ίσως έχει μεγάλα πολιτικά όνειρα και φιλοδοξεί να τα κάνει πραγματικότητα εις βάρος της ΑΕΚ. Δε θα του περάσει.

Η ΑΕΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν αναφέρθηκε καν στο όνομά του. Διότι προφανέστατα δε θέλει να του δώσει επιπλέον «αξία». Όμως έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων θα επιδιώξει να βάλει τέλος στα παρατράγουδα των δήθεν οικοταλιμπάν. Οι οποίοι δήθεν δε προστατεύον το Άλσος, αλλά επί της ουσίας δε θέλουν να γίνει το γήπεδο στα «ιερά χώματα».

Η υπόθεση που αναμένεται να εκδικαστεί πριν τις εκλογές, στην περίπτωση που έχει θετική για την ΑΕΚ έκβαση (κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με νομικούς κύκλους), θα της δώσει το δικαίωμα να κατοχυρώσει το νόμο για την «Αγιά Σοφιά» με δικαστική απόφαση. Τι σημαίνει αυτό;Ότι οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν στο μέλλον θα την αφήνουν ανεπηρέαστη στην υπόθεση της παραχώρησης των 2,5 στρεμμάτων. Ότι θα έχει τη δυνατότητα να περιφράξει το οικόπεδό της με την επιπλέον έκταση, να κόψει τα δέντρα και να ξεκινήσει τις εργασίες εκσκαφής!

Και επειδή ο Άρης Βασιλόπουλος δεν λέει να καταλάβει το πώς είναι αυτός που προκαλεί συνεχώς τις εντάσεις, ας κοιτάξει λίγο παραδίπλα του. Ας αναρωτηθεί γιατί η Ρένα Δούρου έχει «ξεχαστεί» από τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί δεν ασχολείται κανένας μαζί της. Διότι πολύ απλά σταμάτησε να προκαλεί. Διότι έχει σωστούς συμβούλους που δεν την εκθέτουν, όπως κάνουν οι αποτυχημένοι πρώην πολιτικοί «πατέρες» του Δημάρχου.

Σχετικά άρθρα