Φτιάξε cheesecake με τα μελομακάρονα που περίσσεψαν!

<h1 class="postitle"><span style="font-size: small;">ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ</span></h1>
<p>ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ :</p>
<p>500 γρ. μελομακάρονα<br />100 γρ.. βούτυρο λιωμένο LURPAK<br />900 γρ. τυρί κρέμα BUKO ARLA<br />100 γρ. μέλι<br />ξύσμα από 1 πορτοκάλι<br />300 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA<br />λίγα καρύδια<br />λίγο μέλι</p>
<p> </p>
<p>ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΟ:</p>
<p>Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων.<br />Τρίβουμε τα μελομακάρονα με το χέρι και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο. Τα αδειάζουμε σε ένα τσέρκι 24 εκατοστών. Πιέζουμε πολύ καλά ώστε να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλη τη βάση του.<br />Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι. Προσθέτουμε σιγά-σιγά την κρέμα γάλακτος μέχρι το μείγμα να σφίξει. Το απλώνουμε πάνω από τη βάση. Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα. Σερβίρουμε με καρύδια και μέλι.</p>
<p> </p>
<p>http://www.glykes-alchimies.gr/</p>
<p><span style="font-size: small;"><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα