Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα λάθη που κάνει στο φλερτ το κάθε ζώδιο!
Τα λάθη που κάνει στο φλερτ το κάθε ζώδιο! thumbnail

Τα λάθη που κάνει στο φλερτ το κάθε ζώδιο!


Ζώδια και τα λάθη στο φλερτΜόλις γνωριστήκατε και κάτι μέσα σου έκανε «κλικ». Μ’ αυτό το άτομο θα ήθελες να προχωρήσει η ιστορία. Δεν θέλεις όμως να την ξαναπατήσεις όπως άλλες φορές, που, ενώ νόμιζες ότι η κατάκτηση προχωρούσε μια χαρά, ξαφνικά ο άλλος θυμήθηκε πως είχε μια δουλειά και… την κοπάνησε, δηλώνοντας ότι θα σου τηλεφωνήσει. Και δεν τηλεφώνησε ποτέ, άσε που μετά συνειδητοποίησες ότι δεν είχατε καν ανταλλάξει τηλέφωνα…

 

Τώρα όμως δεν θα κάνεις λάθος. Και δεν θα το κάνεις, γιατί θα έχεις διαβάσει παρακάτω ποιο, ανάλογα με το ζώδιό σου, είναι το βασικό σου σφάλμα, που μπορεί να απομακρύνει αρκετά πρόσωπα, υποψήφια να μπουν στη ζωή σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Βιάζεσαι και δεν κρατιέσαι. Κι αυτό φαίνεται, διότι δεν είσαι και τύπος της αυτοσυγκράτησης. Από το βήμα Α (το «χαίρω πολύ») θέλεις κατευθείαν να πας στο Ω, το οποίο εδρεύει ακριβώς στην κρεβατοκάμαρά σου. Και χωρίς ενδιάμεσο σταθμό. Αν δεν πρόκειται για συμπεφωνημένη… αρπαχτή, σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η βιασύνη. Αν είσαι γυναίκα, οι άντρες ξενερώνουν με μια τέτοια προσέγγιση. Αν είσαι άντρας, οι γυναίκες θίγονται. Δώσε χρόνο στη συζήτηση να κυλήσει, στον άλλο να ανοιχτεί, στην οικειότητα να αναπτυχτεί. Περίμενε λιγάκι, κι αύριο εδώ θα είσαστε, δεν πρόκειται δα να έρθει η συντέλεια του κόσμου! Τον τρόπο για να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό του/της τον ξέρουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε ζωντάνα μαζί τους στο14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σου αρέσει. Μάλλον. Τσεκάρεις και ξανατσεκάρεις την εμφάνιση, τη συμπεριφορά, την ομιλία και τα διαπιστευτήρια του ατόμου. Ναι, τελικά σου αρέσει. Το αποφάσισες. Μόνο που, μέχρι να πάρεις μπρος, κάποιο άλλο άτομο με ποιο σβέλτα αντανακλαστικά μπήκε στη μέση. Ή το πρόσωπο που σε ενδιάφερε (όπως κατέληξες μετά από τόση σκέψη), φεύγει. Η συνάντηση παίρνει μια τροπή που δεν σου επιτρέπει περαιτέρω προσέγγιση. Και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο χρόνος σας τελείωσε, λυπάμαι, χάσατε. Αν συμπεριφέρεσαι σαν να πρόκειται να υπογράψεις ισόβιο συμβόλαιο κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον, δεν θα φτάνεις και πολύ μακριά. Τον τρόπο για να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό του/της τον ξέρουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε ζωντάνα μαζί τους στο 14788 ή στείλε με sms την λέξηΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί το οικογενειακό timing, που σε γέννησε στο ζώδιο των Διδύμων να σε προίκισε με το χάρισμα της ευγλωττίας, αλλά ως γνωστόν, το πολύ το «Κύριε ελέησον» το βαριέται και ο παπάς. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για ένα άτομο που μόλις σε γνώρισε και δεν μπορεί να ξέρει πόσο καλή ψυχή έχεις κατά βάθος. Κάτω δηλαδή από την ατέλειωτη πολυλογία σου. Είπαμε, να επικοινωνήσεις. Και να εντυπωσιάσεις. Αλλά άσε και τον άλλο να σταυρώσει μια κουβέντα. Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν σχέση (και) για να έχουν κάποιον να τους ακούει. Όχι να τους πιάνει μονότερμα… Τον τρόπο για να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό του/της τον ξέρουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε ζωντάνα μαζί τους στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι γεννημένος για τον έρωτα, το ξέρουμε. Χωρίς αυτόν η ζωή σου θα είχε ένα τεράστιο κενό. Αλλά δεν είναι ανάγκη να δείχνεις πόσο το έχεις ανάγκη. Δεν το δείχνεις; Νομίζεις. Μπορεί να πιστεύεις ότι διατηρείς μια πόζα ανεξαρτησίας, καθώς έχεις εξαπολύσει τα όπλα της γοητείας σου, για να μαγνητίσουν το «πρόσωπο». Αλλά μερικές φορές, αυτά που δεν λέγονται μιλούν πιο δυνατά. Και ο άλλος, αν δεν έχει κεραυνοβοληθεί από ένα ξαφνικό έρωτα, πράγμα που δεν συμβαίνει και κάθε μέρα, θα αρχίσει να ψάχνει την πόρτα και μια δικαιολογία για να τη διασχίσει, πριν του περάσεις… χειροπέδες. Τον τρόπο για να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό του/της τον ξέρουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε ζωντάνα μαζί τους στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

 

ΛΕΩΝ

Το ’χεις που το ’χεις το κουσούρι της επίδειξης, έτσι και χρειαστεί να βάλεις τα μεγάλα μέσα, ξεπερνάς κάθε όριο. Σύμφωνοι, τα άτομα που πλασάρουν τον εαυτό τους με αυτοπεποίθηση, σχεδόν πάντα κερδίζουν αυτό που επιδιώκουν. Αλλά μερικές φορές δίνεις την αίσθηση του εγωκεντρικού ανθρώπου, πράγμα που κανείς δεν θα προτιμούσε, αν επρόκειτο να δημιουργήσει μια σχέση. Δεν λέμε βέβαια να λουφάξεις και να απαντάς μόνο σε ό,τι σε ρωτάνε (άσε που, ως Λέων, δεν θα μπορούσες, ακόμα και να ήθελες). Απλώς βρες το μέτρο και… άσε και τον άλλο να κάνει το κομμάτι του. Τον τρόπο για να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό του/της τον ξέρουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε ζωντάνα μαζί τους στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές φορές, απέναντι σε ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες και σου αρέσει, προσπαθείς να αναδείξεις το σημαντικότερο κατ’ εσέ προσόν σου: ότι είσαι καλό και σοβαρό παιδί. Ένα άτομο άξιο για μια καλή και σοβαρή σχέση. Μόνο που καταλήγεις, από την πολύ αυτοσυγκράτηση, να το παίζεις… Παρθενόπη, αφαιρώντας κάθε στοιχείο ερωτικού παιχνιδιού, κάθε σεξουαλικό υπονοούμενο, κάθε αισθησιακή πρόκληση. Δυστυχώς, προτού ο άλλος να φτάσει στο σημείο να ξαφνιαστεί ευχάριστα όταν θα του αποκαλύψεις την ερωτική πλευρά σου, θα την έχει ήδη κάνει. Θα σε έχει θεωρήσει αυτό που επιδίωκες: ένα πολύ σοβαρό άτομο. Μα πολύ σοβαρό, λέμε. Τον τρόπο για να διατηρήσεις τον ενθουσιασμό του/της τον ξέρουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε ζωντάνα μαζί τους στο 14788 ή στείλε με sms την λέξηΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!Διάβασε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/zodia/astrologia-zodia/zodia-lathi-sto-flert.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X