Αρχική / More / Αθλητικά / «Δεν αποδέχομαι την ανάκληση Αγγελόπουλου»
«Δεν αποδέχομαι την ανάκληση Αγγελόπουλου» thumbnail

"Δεν αποδέχομαι την ανάκληση Αγγελόπουλου"

Δεν δέχεται την ανάκληση του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έγινε. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού επανέλαβε σε γραπτή του δήλωση πως η δικαίωσή του θα είναι πανηγυρική στο τέλος. 

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

"Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η ανάκληση των αλήτικων εκφράσεων του αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τον Παναθηναϊκό και το πρόσωπό μου. 

Δεν αποδέχομαι την ανάκληση του Γιώργου Αγγελόπουλου διότι το σωστό θα ήταν να την κάνει on camera όπως έκανε όταν σε ένα ακόμα παραλήρημά του, έλεγε όλα αυτά που του υπαγόρευσαν. Το πώς έγινε αυτή η ανάκληση είναι θέμα που χρήζει διερεύνησης από τους αρμόδιους. 

Εν πάσει περιπτώσει όπως έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη δήλωση έχω καταθέσει μήνυση και αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια όπου οι πίσω από κλειστές πόρτες ανακλήσεις δεν έχουν καμία ισχύ και η δικαίωσή μου θα είναι πανηγυρική. Και η ποινή που θα του επιβληθεί επίσης".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X