Αρχική / More / Δώρα / Οι 2 τυχερές νικήτριες που κέρδισαν τα παιδικά σύνολα από τα Look@me
Οι 2 τυχερές νικήτριες που κέρδισαν τα παιδικά σύνολα από τα Look@me  thumbnail

Οι 2 τυχερές νικήτριες που κέρδισαν τα παιδικά σύνολα από τα Look@me

Η πρώτη νικήτρια ονομάζεται Μαρία Μαρίνου.  Είναι παντρέμενη με 2 παιδιά. Το boro.gr το ανακάλυψε μέσω του Facebook και από τότε το επισκέπτεται καθημερινά, κυρίως για την αγαπημένη της στήλη Για το Παιδί.  Άλλες ενότητες που της αρέσει να διαβάζει είναι η Μόδα και Ομορφιά, η Διακόσμηση και οι Συνταγές.  Το αγαπημένο της χόμπι είναι το DIY, δηλαδή να φτιάχνει πράγματα μόνη της, όπως διακοσμητικά αντικείμενα και στολίδια και θα ήθελε να δει μια παρόμοια ενότητα και στο boro.gr. Τέλος, μας ζήτησε τη βοήθεια από τους ειδικούς μας, για το πώς να κάνει την εφτάχρονη κόρη της να συγκεντρωθεί να διαβάσει, κάτι που το βρίσκει ακατόρθωτο.   


 


Η δεύτερη τυχερή αναγνώστρια μας είναι η Κατερίνα Ντουντουλάκη, η οποία ειναι 43 χρονών και παντρεμένη με 2 παιδιά. Το boro.gr το ανακάλυψε τυχαία από το ίντερνετ και από τότε το παρακολουθεί καθημερινά, κυρίως για ενημέρωση, αλλά και για ιδέες διακόσμησης, για τα θέματα υγείας και για τα αποφθέγματα, τις σκέψεις της ημέρας.  Της αρέσει που είναι ένα πλήρες σάιτ και μπορεί να βρει ο,τι ψάχνει και νιώθει οτι τη καλύπτει πλήρως.


Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X