Και τώρα… πρωτάθλημα

Στο παρελθόν ανήκει πλέον για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Η προσοχή όλων στον “Δικέφαλο” στρέφεται στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά την επιστροφή από την Κέρκυρα οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν το μεσημέρι στην Τούμπα την προετοιμασία τους για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League και όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με επικέντρωση στην κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική λειτουργία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Γιώργος Κατσικάς ανέβασε ρυθμούς επανένταξης και ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν προπονήθηκε εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί το πρωί (12:00) της Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα κι από εκεί οδικώς για την Τρίπολη.

Σχετικά άρθρα