Γκιστ: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα .

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει αποκλείσει από την αποστολή τον Νίκο Παππά ο οποίος χθες ανέβασε ξανά πυρετό και θα είναι ο μοναδικός απόντας του τριφυλλιού στην αναμέτρηση του Παλαού Μπλαουγκράνα.

Ο Τζέιμς Γκιστ κατά την αναχώρηση της ομάδας τόνισε πως ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι η νίκη και ότι οι πρωταθλητές έχουν προετοιμαστεί για αυτό.

«Πάμε στη Βαρκελώνη για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προπονηθήκαμε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα από την ΠΑΟΚ, την οποία έχουμε αφήσει πίσω μας. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα, γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απουσίες των Όλεσον, Ναβάρο και Αμπρίνες. Πάμε εκεί ώστε να πολεμήσουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Νομίζω πως σημασία στην έκβαση του αγώνα θα έχει το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη», είπε αρχικά.

Για τον όμιλο: «Ο όμιλός μας είναι αρκετά δυνατός και το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται σε μια σκληρή έδρα. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε καλά κόντρα στη Μακάμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε με μια εκτός έδρας νίκη. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα