Χουέρτας: «Προσοχή όχι μόνο στον Διαμαντίδη»

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό τους παίκτες των Καταλανών εκπροσώπησε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας .

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται απο τρεις σε σερί ήττες και θέλει να ανακάμψει και να επανέλθει στις νίκες. Βλέπει σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ωστόσο ξέρουν ο Διαμαντίδης δεν είναι ο μόνος που πρέπει να προσέξουν στη Μπάρτσελόνα.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, μόνο εμείς μπορούμε να εκπλήξουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να ‘μαστε ήρεμοι, παρότι γνωρίζουμε πως το σερί μας είναι αρνητικό. Έχουμε δείξει πως παρά τις όποιες ήττες έχουμε νικήσει σε δύσκολες καταστάσεις, όπως απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πώς θα μπεις στο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό ρυθμό και κάθε ομάδα είναι ξεχωριστή υπόθεση. Είτε σε προσωπικό είτε σε ομαδικό επίπεδο πρέπει να γνωρίζουμε ποιες οι απαιτήσεις κάθε φορά», είπε αρχικά ο Χουέρτας.

Και συμπλήρωσε, «Διαφέρουν πολύ με ή χωρίς τον Διαμαντίδη στο παρκέ. Το 80% των επιθέσεών τους περνά απ’ τα χέρια του, παίζει άμυνα κι έχει συνέπεια στο παιχνίδι του. Έχει ένα ξεχωριστό τρόπο στο να διαβάζει το παιχνίδι και γνωρίζει πώς να βρει τα πλεονεκτήματα στην επίθεση . Γνωρίζουμε πως είναι ο παίκτης-κλειδί γι’ αυτούς, τους το μεταδίδει, αλλά πέραν αυτού πρέπει να προσέξουμε και τους υπολοίπους».

Σχετικά άρθρα