Δυναμικά στην εποχή Περέιρα

Από την πρώτη στιγμή ο Βίτορ Περέιρα έδωσε το σύνθημα για τη δουλειά και τους στόχους του στον Ολυμπιακό. «Πάμε όλοι μαζί, μια γροθιά. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε καλό, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο», ήταν το σύνθημα του Πορτογάλου στην πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη
 
Ο Περέιρα ζήτησε από τους παίκτες απόλυτη πειθαρχία και προσήλωση σε όσα θα τους ζητάει να εφαρμόζουν στα ματς, ενώ έθεσε ως πρώτο στόχο την αλλαγή στον τρόπο συμπεριφορά στην άμυνα. Τους είπε ότι θα είναι δίκαιος σε όλες τις αποφάσεις του κι ότι δεν θα αδικήσει αλλά ούτε και θα χαριστεί σε κανέναν.
 
Ενόψει Ξάνθης δοκίμασε τον Μανιάτη σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ, ενώ είδε τους παίκτες του να φορτσάρουν πολύ στην προπόνηση. Ο δε Αφελάι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και γεμάτος όρεξη για τρέξιμο και δουλειά. Σήμερα το απόγευμα θα γίνουν κι άλλες δοκιμές για να καταστρωθούν τα τελικά πλάνα για το κρίσιμο ματς της Κυριακής.
 
Ο Πορτογάλος θα κάνει μεταγραφική εισήγηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπως ειπώθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη χτεσινή παρουσίαση. Κι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για την ενίσχυσή του, έχοντας λίστες παικτών για κάθε απαίτηση. 
 
Στο μεταγραφικό προσκήνιο είναι αυτή τη στιγμή περιπτώσεις όπως του Μπλάνκο της Γουέστ Μπρομ, του Ντιγκάρ, του Αβραάμ, του Σιανί, ενώ προτάθηκε και ο Περουβιανός στόπερ Σαμπράνο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
 
Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς, αφού ο Περέιρα καταλήξει στο τι ακριβώς χρειάζεται. 

Σχετικά άρθρα