Μαρκόπουλος: «Να παλέψουμε για κάθε φάση»

Για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Κόροιβο μίλησε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Χάρης Μαρκόπουλος.

«Ξεκινάμε το 2015 με ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έχουμε απέναντί μας μια καλή και οργανωμένη ομάδα, αντίκτυπο της δουλειάς του προπονητικού επιτελείου της με αρχές στο παιχνίδι της. Το ρόστερ της απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων παικτών, με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες έχοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους και παιδιών που έχουν ενέργεια και επιθυμία να διακριθούν. Η Κηφισιά έχει δύναμη τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και μακριά από αυτό. Από την πλευρά μας, χρειάζεται να παλέψουμε για κάθε φάση και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, διαβάζοντας τι θα μας δώσει ο αντίπαλος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαλιώτος δήλωσε: «Το πρώτο ματς του νέου έτους θα είναι στο γήπεδό μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γεμίσουμε με χαμόγελα τους φιλάθλους μας. Η Κηφισιά είναι ένας δυνατός αντίπαλος, όμως με γεμάτο γήπεδο και με τον γνωστό παλμό του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος και θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και πάθος μέχρι τέλους».

Σχετικά άρθρα